Stie cineva vreun site din Romania de eCommerce facut pe Shopify?

Intrebare

N-am auzit pana acum decat de unul, hiphip.ro, care insa n-are plata cu cardul, lucrul la care shopify e foarte tare. As vrea sa stiu daca functioneaza pentru Romania sau nu.

Probabil nu au operator care sa accepte plata in RON si atunci iti convertesc ei in usd sau euro probabil. Care stie ceva detalii, please scrieti aici.

Topic deschis 0
Alegerea platformei Dragos 6 years 13 raspunsuri 146 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 13 )

 1. Nu stiu daca exista magazine Shopify pe .ro, insa legat de plata prin card nici la nivel de Magento (cea mai populara platforma ecommerce) nu exista o integrare cu vreun procesator de plati din Romania.

 2. Update: PayPal Express. Pe Shopify. Dar atat. Sucks.

  Update2: N-au de gand sa integreze de aici nici in viitor.

 3. Magento e implementat la multe magazine online din .RO si destul de maricele, iar acolo la majoritatea exista si optiunea de plata cu cardul. Nu stiu despre ce vorbesti cand spui “nu exista o integrare cu vreun procesator de plati din Romania”.
  Eu stiu ca exista si ca se poate. Te referi la solutia SaaS oferita de Magento? Sau la solutiile puse pe serverul clientului?

  Lista cu magazinele online pe Magento (via Florinel CHIS):
  https://spreadsheets.google.com/pub?key=tiQOITy4mCgZ2Nrlv8YSSoQ&single=true&gid=0&output=html

 4. Ma refeream la extensii out of the box, disponibile pe magento connect

 5. Ne poti da niste linkuri catre aceste module?
  Multumesc.

 6. Din pacate cei de la PayU nu dau modulul actualizat. Acela are cateva bug-uri (nu transmite comanda daca ai transport gratuit, nu trimit datele etc). Daca va intereseaza un modul de plata pt payu si magento sa imi spuneti 🙂

 7. De ce nu-l pui free/la vanzare pe magento connect?

 8. Da. I-am contactat oficial si raspunsul lor a fost ca n-au request-uri din romania si, cum e SaaS, nu te lasa sa te integrezi tu cu ce vrei. Deci orice integrare o fac doar ei. Si n-au in plan chestia asta pentru Romania. So we must get over it. 🙂

 9. Uitati-va la shopify.com si vedeti ce avansati sunt fata de magento, bigcommerce (si cu astia am vorbit si exact la fel, n-au si nici nu vor sa bage un payment processor din romania), etc. Ca exemplu, check: http://www.hardgraft.com/ sau http://oakstreetbootmakers.com/
  Vedeti asa ceva pe magento? 🙂

 10. treaba cu payment-ul ziceam de bigcommerce, nu de magento. In magento poti integra. Hard and unnecessary shit, but it works.

 11. @Sorin:

  Nope. No good news. Am vorbit deja cu ei:

  “We do have a built integration with Shopify, but there are some technical restriction related to currency presentment. I suggest reaching out to Shopify to ensure that RON is supported on their platform.”

  Normal, dupa asta am vorbit si cu Shopify. No RON integration. Not now and not in the near future. 🙂

 12. Nu exista nicio solutie viabila in acest moment pentru a putea folosi SaaS-ul de lux numit Shopify.com pentru un magazin online cu plata in Ron. The end.

 13. Buna, ma intereseaza un dezvoltator ce poate face set up pe un magazin Shopify. Pe cine ati recomanda? multumesc!

Lasa un raspuns

Nu ai permisiuni pentru a vedea aceasta intrebare.