Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Start-up-ul Shoppable se extinde cu ajutorul a 3,5 milioane $

shoppable

O serie de investitori injecteaza 3,5 milioane $ in conturile start-up-ului Shoppable.com, scrie techcrunch.com, care intentioneaza sa aduca noi retaileri in sistem, pe langa cei 200 deja prezenti si cei 100 de pe lista de asteptare.

Lansat in 2011 şi condus de CEO-ul Heather Marie, Shoppable.com este o companie new yorkeza care functioneaza ca un cos de cumparaturi universal, care vine cu tine de pe un site pe altul: compania ofera o extensie Chrome care scaneaza paginile web cautand un anume produs si iti permite apoi sa il cumperi via Shoppable, iar brand-urile isi pot instala widget-uri pe site, pentru a vinde varii produse.

Marie nu a dezvăluit numele principalului investitor, numind investitia una „strategica” (Shoppable era deja profitabil) si mentionand ca, in perioada urmatoare, va face un anunt important legat de acest investitor. La suma de 3,5 milioane $ au mai participat si MI Ventures, Canary Ventures, On Grid Ventures, Thomas Varghese, Bodley Group, John D. Owen, Noopur Shukla, Andrew Boszhardt Jr. si Sandeep Bhanote.

Raspunde la aceasta intrebare