Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat StartupdeSucces.ro, platforma de cursuri online pentru antreprenori

Antreprenorul Sergiu Biris anunta (intr-un comunica de presa) lansarea proiectului propriu StartupdeSucces.ro, o platforma de cursuri online destinata start-up-urilor si antreprenorilor aflati la inceput de drum. Primul curs disponibil pe platforma online este „Cum sa atragi bani de la investitori”, special creat pentru antreprenorii romani care vor sa accelereze dezvoltarea start-up-urilor tech si sa obtina finantare de la investitori. Cursul isi propune sa ii invete pe antreprenori pasii care trebuie facuti pentru a construi un start-up de succes, cum sa cunoasca potentiali investitori si cum sa ii convinga ca ideea lor este una in care acestia merita sa investeasca.

Cursul online este structurat pe 5 module si cuprinde peste 80 de lectii video, care insumeaza peste 20 de ore de informatie concentrata, adaptata la realitatea antreprenoriala de zi cu zi. Mai mult, programul este gandit sa arate perspectiva unui investitor atunci cand evalueaza un start-up, pentru o eventuala investitie. Cursul este in limba romana si este primul de acest fel, adaptat la contextul din tara noastra. La finalul programului, utilizatorii vor primi un certificat de absolvire. De asemenea, odata inscrisi, participantii vor avea acces la o comunitate de fondatori de start-up-uri si alte oportunitati de networking. Cei interesati se pot inscrie la cursul „Cum sa atragi bani de la investitori” aici.

Fondatorul StartupdeSucces.ro noteaza ca perioada aceasta este una propice pentru dezvoltarea start-up-urilor, mai ales pentru cele din tehnologie, in contextul in care pandemia COVID-19 a accelerat dezvoltarea segmentului online si a apropiat si mai mult oamenii aflati in colturi diferite ale lumii. Potrivit datelor companiei, pe parcursul lui 2020, start-up-urile romanesti din tehnologie au atras de la investitori peste 25 milioane €, in total.

„Proiectul StartupdeSucces.ro se bazeaza pe experienta mea de peste 15 ani in antreprenoriat si investitii in start-up-uri de tehnologie, prin care imi propun sa ii ajut pe antreprenorii aflati la inceput de drum sa construiasca un start-up solid, beneficiind de resursele necesare pentru o crestere accelerata pe piata. Primul curs disponibil («Cum sa atragi bani de la investitori») este cel mai complex curs online, in limba romana, adaptat la contextul de business din Romania, in urma caruia cursantii vor deprinde procesul pe care un antreprenor trebuie sa-l parcurga pentru a obtine finantare de la un investitor pentru proiectul lor”, transmite Sergiu Biris (foto, Fondator si Trainer StartupdeSucces.ro).

Sergiu Biris este un antreprenor in serie si investitor in tehnologie, de peste 15 ani incoace. De-a lungul timpului, acesta a lansat mai multe start-up-uri de succes, printre care: Trilulilu (platforma de video sharing, fondata in 2007 si achizitionata de compania Digitap), Zonga (serviciu de streaming de muzica, fondat in 2011, care a atras investitori precum Vodafone), LiveRail (companie de publicitate online, fondata in 2007 si achizitionata de Facebook in 2014, pentru circa 500 milioane $), Soundmix (aplicatie lansata in 2019, care permitea urmarirea online a celor mai mari festivaluri sau concerte de muzica electronica si care a transmis live Festivalul Neversea, in acelasi an) si Eventmix.live (platforma prin care organizatorii de evenimente pot organiza pe site-ul propriu, conferinte, workshop-uri, webinarii, concerte sau cursuri, in contextul generat de pandemie, lansata in septembrie 2020).

Leave a reply