Start Magazin Online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Daca ar fi sa pornesc o afacere … in ce domeniu m-ati sfatui sa ma indrept? Ceva mic deocamdata … multumesc de pe acum pentru sfaturi 🙂

Deschis 0
Alegerea nisei Viziteu Anca 11 ani 2 raspuns 1668 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  0
  2013-04-01T13:05:12+03:00

  Ar trebui sa ne spui:
  – de ce resurse poti dispune in viitorul apropiat (materiale dar si umane)
  – ce iti place tie sa faci, sau celor din grupul tau, sau celor cu care vei porni la drum in aceasta afacere
  – ce intelegi tu prin „ceva mic”.

 1. Nu stiu exact de ce resurse dispun, deocamdata ma documentez cam ce as putea sa fac, as vrea sa ma interesez si sa fac calculele de cati banuti mi-ar trebui mai exact.
  Cei din grupul meu … nu prea am un grup … suntem doar 2 persoane care vrem sa pornim o afacere … decizia e a mea ce as vrea sa fac … Din cauza asta vreau sa vad ce idei bune exista si din alta parte …. Poate eu gresesc … si nu ma axez pe ce trebuie.
  Trebuie sa vad mai exact ce tip de produse se vand cel mai bine fara riscuri/pierderi.
  Momentan lucrez la o firma de electrocasnice mari si as vrea ori ceva similar – colaborare cu firme similare celei la care lucrez (Indesit, Hotpoint, Candy, Franke, Beko) ori cu produse mai micute si usor vandabile. Vreau ceva serios si de durata.
  Am zis „ceva mic” … dar m-am referit la ceva de la care sa pot porni de jos si sa se poata dezvolta in timp. As putea incerca un magazin online de fashion/cosmetice/cadouri si un Club Sport Fitness Center, sau un Salon de infrumusetare, … ceva online si altceva offline …

Lasă un răspuns

Browse