SRL in Romania? sau ltd in UK, sau amandoua? – platesc onorariu consultanta

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua
Am o intreprindere individuala si doresc sa vand din magazine online in tara

  1. unul pe care sa vand produse din stoc propriu si produse in sistem dropshiping cumparate de la dropshiper din Romania si ulterior de la dropshiperi din tari UE sau Non UE,si vandute in tara si in alte tari UE
  2. magazin online cu produse vandute in sistem dropshiping cumparate de la dropshiper din UK si vandute in tara ,in uk si in alte tari UE
  3. un magazin online de unde vand in UK si tari UE cu dropshiper din UK si ulterior dropshiperi non UE
  4. Daca mai tarziu doresc sa cumpar din tari extracomunitare si sa vand in tara imi trebuie cod Eori ,acesta il pot lua si acum sau din punct de vedere fiscal contabil mai bine il iau cand ma hotarasc sa incep sa cumpar din tari nonue pentru a nu face acte daca inca nu incep sa cumpar produse nonue?
  5. Facturile marfurilo cumparate din alta tara trebuiesc traduse in contabilitate se traduc la traducator autorizat sau si pe google translate?
  6. Pentru produse din argint 925 cumparata de la firma in sistem dropshiping din Romania sau din tari UE SAU NONUE pentru a o putea vinde imi trebuie autorizatie ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si altceva?
  7. Daca vand produse in tari UE contabilitatea se tine si in moneda nationala si in valuta?
    magazinele online le am facut printr o firma din Romania si le am platit din banii Intreprinderii Individuale

Ma intereseaza ce documente sunt necesare pentru aceste lucruri din punct de vedere contabil si fiscal si care ar fi onorariul dvs. Pentru a tine contabilitatea acestora.

DACA DORITI SA PLATESC UN ONORARIU INAINTE PENTRU INTREBARI SI APOI SA CONTINUAM ,FACEM CUM PROPUNETI.

ESTE MAI BINE SA LAS INTR. INDIVIDUALA PENTRU MAGAZINUL FIZIC ,SA FAC UN SRL PENTRU MAGAZINELE ONLINE DIN ROMANIA SI UN LTD PENTRU MAGAZINUL ONLINE DE UNDE CUMPAR IN SISTEM DROPSHIPING DIN UK SI VAND NUMAI IN UK SAU ALTE TARI UE?

Multumesc anticipat, nan19ct [/at/] yahoo /./ com

Deschis 1
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Adyta 3 ani 1 raspuns 1567 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. I-am raspuns eu domnului la intrebari.

Lasă un răspuns

Browse