Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps ajuta la automatizarea fluxurilor de notificari SMS pentru magazinele online

SMSLink.ro lanseaza conectorul pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, devenind primul furnizor de servicii SMS din Romania care integreaza aceste platforme, pentru a intampina nevoia clientilor de a integra simplu si rapid diverse fluxuri de business cu serviciile de transmitere automata de SMS-uri, inclusiv notificari SMS operationale despre starea comenzilor, pentru magazinele online.

Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%, astfel utilizatorii sunt in permanenta informati despre evolutia comenzii plasate in magazinul online. Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire. Statisticile arata, de asemenea, ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.

Power Apps este o suita „Low Code/No Code” de aplicatii, servicii si conectori, ce furnizeaza un mediu pentru dezvoltarea rapida a aplicatiilor, in scopul de a permite dezvoltarea de aplicatii adaptate nevoilor de business. Prin Power Apps, pot fi dezvoltate rapid aplicatii de business care se conecteaza si utilizeaza datele stocate in platforma sau in diverse surse de date online sau on-premise. Power Apps este integrat cu Power Automate – un serviciu ce permite crearea de fluxuri automate intre aplicatiile si serviciile utilizate de dvs., pentru a transfera, colecta si sincroniza date, a genera si transmite notificari si multe altele.

Prin utilizarea conectorului SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps pot fi integrate rapid serviciile de transmitere automata de SMS-uri furnizate de SMSLink, cu aplicatiile, serviciile si conectorii disponibili in Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, conectorul SMSLink facand parte din ecosistemul acestor platforme si putand fi utilizat in fluxurile dorite pentru a transmite SMS-uri operationale relevante in comunicarea cu clientii si partenerii, precum notificari SMS despre procesarea si expedierea comenzilor, emiterea facturilor, colectarea debitelor, etc.

Utilizand Microsoft Power Automate si conectorul SMSLink, magazinele online care sunt bazate pe solutii precum Salesforce pot sa integreze notificarile SMS operationale despre starea comenzilor din cateva click-uri, utilizand conectorul SMSLink din platforma Microsoft Power Automate. Pentru o astfel de integrare magazinul online trebuie sa aiba un cont in platforma SMSLink si un cont in platforma Microsoft Power Automate. Din cateva click-uri, folosind platforma Microsoft Power Automate, poate stabili o conexiune si un flux de date intre conectorul Salesforce si conectorul SMSLink din platforma Microsoft Power Automate.

De asemenea, utilizand acelasi principiu de functionare, magazinele online care se bazeaza pe sisteme CRM/ERP deja integrate cu magazinele online (precum Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV) pot, de asemenea, sa activeze conexiuni si fluxuri intre conectorii acestor platforme si conectorul SMSLink, prin platforma Microsoft Power Automate, putand transmite in acest mod SMS-uri operationale despre starea comenzilor catre clientii acestora, indiferent de platforma de e-commerce utilizata, daca aceasta este integrata cu aceste sisteme CRM/ERP.

Utilizarea platformei Microsoft Power Automate salveaza pentru magazinele online costurile aferente dezvoltarii si integrarii notificarilor SMS operationale, deoarece – utilizand conectorul SMSLink din platforma Microsoft Power Automate – o astfel de integrare poate fi realizata din cateva click-uri, cu un minim de know-how tehnic, in cateva minute. Implementand acest tip de notificari imbunatatiti relatia cu clientii dvs., SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa. De asemenea, informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.

SMS-ul ramane si in anul 2020 cel mai eficient canal de comunicare directa, studiile aratand ca rata de deschidere a unui SMS este de peste 98%, producand o rata de angajament in campanii SMS de 6 pana la 8 ori mai mare decat e-mail-ul, SMS-urile fiind citite in medie in primele 5 secunde de la primire.

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, fiind lansata in anul 2008, acum peste 12 ani, si avand in prezent un trafic lunar de peste 12 milioane de SMS-uri (adica in medie peste 380.000 SMS in fiecare zi, 365 de zile pe an), fiind o solutie aleasa de peste 1200 de clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

In Romania, SMS-ul acopera 100% din populatia tarii, conform informatiilor prelucrate de ANCOM, la nivelul anului 2017 existand 22.4 milioane de utilizatori activi de telefonie mobila (12.1 milioane abonamente si 10.3 milioane de cartele preplatite), toate telefoanele avand capabilitatea de a transmite si primi SMS-uri. Astfel, SMS-ul prin campanii SMS marketing, reprezinta al 7-lea mediu de comunicare in masa, completeaza mixul de marketing, prin campanii SMS eficiente, reinventeaza comunicarea directa si creste ROI-ul, ramanand si cel mai personal mijloc de comunicare directa.

SMSLink.ro furnizeaza paleta completa de solutii SMS, atat pentru campanii SMS marketing, printr-o platforma robusta, intuitiva si usor de utilizat, disponibila online, cat si pentru notificarile SMS operationale, prin mecanisme de integrare care acopera in totalitate nevoile unei companii. Integrarea solutiei SMSLink pentru notificarile SMS operationale se poate realiza atat prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare, precum Web Service SOAP sau JSON, API HTTPS sau protocol SMPP, cat si prin Mail to SMS.

De asemenea solutia SMSLink.ro poate fi integrata prin Zapier si Integromat, cu peste 2000 de aplicatii SaaS, din cateva click-uri, astfel putand fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificari SMS. In sectorul e-commerce, SMSLink.ro ofera plugin-uri SMS usor de instalat pentru principalele platforme e-commerce open-source precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2, avand de asemenea integrari si cu principalii furnizori de solutii e-commerce in sistem SaaS din Romania.

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro si a beneficia de toate solutiile SMS incluse in platforma SMSLink.ro, clientii trebuie sa isi creeze un cont de utilizator pe www.smslink.ro si apoi pot utiliza toate serviciile SMS de care au nevoie. Pentru a utiliza conectorul SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, accesati www.smslink.ro/microsoft-power-automate/.

Leave a reply