Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

5 motive pentru care Shopify Balance va ajuta antreprenorii online

Bancile traditionale nu sunt prea prietenoase cu antreprenorii aflati la inceput de drum, iar relatia cu ele nu este usor de manageriat, citim pe forbes.com. De aceea, Shopify vrea sa vina cu o schimbare: compania a anuntat ca va lansa, in SUA, spre sfarsit de an, programul Shopify Balance, care isi propune sa schimbe modul in care afacerile mici relationeaza cu produsele bancare.

Care vor fi avantajele noului program (care nu vine la pachet cu taxe lunare sau sume minime in cont)?

  1. Va oferi un tip de start-up banking. Shopify a descoperit ca 2 din 5 comercianti isi folosesc conturile si cardurile personale pentru afacerile firmei proprii, ceea ce inseamna ca le este greu sa evalueze sanatatea financiara a business-ului lor. Shopify Balance va oferi comerciantilor acces la produse financiare necesare lansarii si dezvoltarii unei afaceri. Daca vand deja pe Shopify, Shopify Balance le va permite sa isi deschida un cont bancar folosind aceleasi informatii inregistrate in sistem cand au setat Shopify Payments. Nu se cere un plan de afaceri si nu se sta la cozi, iar comerciantul va vedea apoi clar in contul propriu ce facturi, cheltuieli si incasari are. Sistemul vine la pachet cu un card fizic si virtual, pe care comerciantul il poate folosi in magazine fizice, online sau la bancomate.
  2. Antreprenorii isi vor primi banii mai rapid. Imediat ce o vanzare are loc pe Shopify, banii inra rapid in contul Shopify Balance al vanzatorului, iar acesta ii poate folosi pentru a plati facturi, a face o depunere in conturile proprii, a cumpara marfa noua, etc.
  3. Ajuta antreprenorii sa ia decizii mai bune. Shopify Balance va oferi un serviciu de tip CFO, reunind sub aceeasi umbrela informatiile bancare, legate de vanzari si de taxe, usurand deciziile luate de antreprenori. Shopify le poate spune care este momentul ideal de a cheltui bani pe reclame social media si cand sa comande inventar nou (pe baza tendindelor observate pe marketplace, la ceilalti comercianti).
  4. Le da antreprenorilor access mai rapid la capital. Daca faci parte din Shopify Balance si vrei sa aplici pentru Shopify Capital (planul de imprumut de pana la 250.000 $ al companiei, menit sa finanteze stocurile comerciantilor), trebuie doar sa completezi rapid o cerere online, folosind informațiile deja existente in Shopify (care are acces la rata de conversie, trafic, comanda medie si alte informatii vitale ale respectivei afaceri), iar imprumutul iti poate fi aprobat in doar 37 de minute!
  5. Va da vanzatorilor recompense. Compania va recompensa vanzatorii cu discount-uri sau bani dati inapoi care pot fi folosite in scop de marketing si la livrari.

Leave a reply