Cum deschid un magazin online?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua.

Ma gandesc sa imi deschid un magazin online ( nu ma gandesc la haine de marca). Pentru asta, evident in primul rand as vrea sa fac totul legal, dar voiam sa intreb care este procedura in cazul de fata?

Ma refer la situatia in mare pentru a ma putea orienta si pentru a putea face un plan.

Deschis 0
Alegerea nisei Chestiuni legale Organizare magazin online Sandra S 7 ani 3 raspuns 1486 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2017-05-08T17:50:10+03:00

  Buna Sandra eu iti dau un sfat de care zeci nu asculta si pica!
  Incepe cu o analiza a pietei si a produselor de tip. Fa un profil al clientului, vezi daca e dispus sa plateasca pentru cat ai dori. Vezi ce cocnurenti ai, ce fac ei bine si ce fac ei rau. Ce poti face tu in plus fata de ei.
  Abea apoi incepi si site-ul si celelalte. E poate partea cea mai usoara

  0
  2017-05-09T14:01:57+03:00

  Poti incepe prin a infiinta firma. Urmatorul pas este sa iti angajezi contabil. Sa iti faci site-ul ca sa poti incepe sa faci bani. Iar din punct de vedere legal fiind magazin online ai nevoie de: termeni si conditii, politica de cookie-uri, politica de confidentialitate, politica de plati si de retur. In functie de specificul magazinului unele dintre ele pot fi comasate.

  0
  2017-05-22T11:48:18+03:00

  Pai in primul rand faci o firma, pentru asta poti angaja un avocat, costa in jur de 600 de lei, ii zici ce activitate ai, si iti recomanda tipul de firma. Dar poti sa incerci si singura, dar o sa-ti ia mult timp. Dupa asta trebuie sa gasesti o contabila, in cazul meu, prima jumate de an, cand nu am avut incasari/cheltuieli, nu am platit nimic, dupa 150 de lei pe luna si poate fi variabil in dependenta d evolumul de lucru. (Vezi ca este un grup de contabili pe FB unde poti depune o oferta). Dupa asta poti sa-ti faci site, cumperi domeniu de pe rotld.ro un cont de gazduire, la inceput pachet minim, dar sa fie pe SSD. Dupa asta exista tot felul de solutii pentru magazin online. Eu folosesc prestashop. Aici nustiu cat costa, pentru ca eu singur am creat magazinul, si ma costat decat thema si alte module necesare.

Lasă un răspuns

Browse