Site de prezentare/CMS ecommerce open-source

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Lucrez la un site de prezentare in care voi pune 300-400 de produse. Nu va avea optiunea de achizitionare online. Este destul de simplu, content-based, un singur tip de filtru si cateva module pentru poze, produse recomandate etc.

Am nevoie de un sfat in privinta alegerii platformei in care sa il fac, pentru ca m-am lovit de situatii in care programatorul a modificat foarte mult tema (WP cu WooCommerce) si nu am putut sa mai fac update-uri fara sa imi strice design-ul.

Multumesc!

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Web Design AdrianaT 8 ani 8 raspuns 1999 vizualizari 0

Răspunsuri ( 8 )

 1. Din firmele de programare cu care lucrez curent: Alexandru Plop, beopen.ro, firma de programare specializata pe wp.

 2. Da… asa spune lumea. (despre programatori cu care am lucrat Btw, erau Active Design din Galati. Nu vreau sa fiu mean, dar e suficient ca m-am chinuit eu jumatate de an sa rezolv toate bubele de acolo, nu trebuie sa se mai chinuie si altii.
  Mersi de info!

 3. Super. Mersi de info. Asta era prima varianta pe care o aveam in minte, urmata de PrestaShop, la sugestia unor colaboratori. Insa imi este de foarte mare ajutor raspunsul tau, ca si cele ale colegilor nostri.
  Inca o data, multumesc!

 4. Multumesc pentru recomandari. O sa ii am in vedere pe viitor.

 5. Sau poți opta pentru o soluție custom 🙂 Caz în care nu există update-uri de temă decât la cerere (și contra cost, dar dacă nu ai de gând să schimbi aspectul des, nu e o problemă).

 6. Ce nu inteleg eu este de ce a fost instalat WooCommerce daca tu nu vrei sa vinzi prin intermediul acelui site.
  Pentru 300-500 de produse, site de prezentare, wordpress este super ok.
  Andrei are dreptate, modificarile in temele de wordpress se fac prin child-theme pentru a pastra compatibilitatea si a putea face upgrade de tema atunci cand se impune.

 7. WooCommerce-ul a fost instalat pentru design, din cate am inteles eu (nu fac programare, deci nu am cunostinte foarte tehnice). In pagina de produs, am vrut niste module pentru produse similare, o galerie de imagini si un buton de cere oferta (php) care imi trimite pe e-mail informatiile cerute de utilizator. Poate ma ajuti tu sa inteleg care este, efectiv, rolul WooCommerce-ului si care este abordarea corecta avand in vedere functionalitatile de care ti-am spus?

  Multumesc!

Lasă un răspuns

Browse