Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ShopMania.ro are o noua identitate vizuala, dupa un rebranding

 

Comparatorul de preturi ShopMania.ro (lansat in 2005) anunta, intr-un comunicat de presa, ca a incheiat un proces de rebranding si vizeaza dezvoltari tehnice, pentru a deveni destinatia de informare principala, inaintea oricarei achizitii online. Acesta va cuprinde, pe langa functiile de comparare de preturi, review-uri verificate, recenzii ale produselor si magazinelor care le comercializeaza, atat la nivel national, cat si international.

Dinamica fara precedent din e-commerce (datorata schimbarilor comportamentului de achizitie dictate de restrictiile asociate pandemiei  COVID-19) a dus la o crestere accelerata a numarului de magazine online si a numarului de clienti. In acest context, au crescut riscurile de frauda, iar informatiile disponibile despre vanzatori si produse sunt incerte si provin din surse multiple, care impun alocarea unui timp destul de mare pentru documentare. Astfel, rebranding-ul realizat de compania locala Brandient reprezinta primul pas dintr-un demers prin care ShopMania.ro isi propune sa devina o resursa de informatii despre preturi, functionalitati si magazine online adaptata contextului actual.

„Dupa un 2020 turbulent, cu schimbari fundamentale in viata tuturor, exista o nevoie consistenta de informare corecta in online. Pentru segmentul de retail online, ne propunem ca ShopMania.ro sa devina destinatia in care cumparatorii pot gasi date despre functionalitati, review-uri verificate, comparatii de pret, opinii despre comercianti si multe alte resurse gratuite. Scopul nostru este sa oferim o experienta de shopping unica si sa ajutam clientii sa ia decizii de cumparare inteligente, fara sa aloce timp de cautare si verificare a surselor de informare”, transmite Arthur Radulescu (foto, Fondator ShopMania.ro).

ShopMania.ro functioneaza ca un catalog urias de oferte si servicii. Vizitatorii pot compara preturile, specificatiile si recenziile pentru milioane de produse, din mii de magazine online locale si internationale, economisind timp si bani. In plus, cumparatorii au acces la informatii precum evolutia pretului de-a lungul timpului, dar si rating-uri si pareri ale altor clienti. Pe de alta parte, magazinele online care isi listeaza produsele aici au expunere catre un public cu intentie clara de cumparare. Modelul de listare pune accent pe optimizarea bugetului si transparenta in raportare, precum si alte functionalitati de accesare a clientilor interesati de achizitia unui anumit produs, precum integrare automatizata cu Google Shopping si listarea facila pe aceasta platforma.

„ShopMania.ro este nu doar o resursa pentru vizitatorii care intentioneaza sa faca achizitii online, ci si un canal eficient de vanzare pentru comercianti. Bugetul acestora este dimensionat automat in functie de performanta campaniilor, iar expunerea este targetata catre clientii care cauta specific acel tip de produs, deci au intentie de achizitie imediata”, adauga Arthur Radulescu.

Leave a reply