Servicii de copywriting pentru blog-ul unui magazin online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am nevoie de o persoana sau de o firma dispusa sa imi scrie un post o data pe saptamana pentru blog-ul unui magazin online de decoratiuni interioare. Cine are experienta cu oameni sau firme din domeniu va rog sa imi dati cateva date de contact a acestora si detalii despre colaborarea cu acestia.

Deschis 0
Campanii in Social Media Comunicare in Social Media Organizare magazin online Ludu Valentin 10 ani 3 raspuns 3092 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2014-03-25T13:38:31+02:00

  Valentin, iti recomand cu cea mai mare incredere firma European Advertising Network SRL http://e-advertising.co/. Avem expierienta cu ei, sunt seriosi, articolele vin la timp, sunt excelente

  0
  2014-03-25T16:46:08+02:00

  SI eu sunt interesat, dar pentru alta nisa.

  Daca nu gasesti totusi, iti recomand sa incerci cu site-uri gen elance.com sau freelancer, platesti la articol. SUnt foarte multi romani care isi ofera serviciile acolo.

  Eu asa mi-am facut planul sa fac pentru viitorul blog al magazinului, sincer nu cred ca sunt oferte prea multe in Romania pentru asa ceva.

  Dan

 1. Va multumesc pentru interesul acordat.
  Va rog sa imi trimite-ti un mail la adresa ludu.valentin@yahoo.com cu datele dvs. de contact, exemple de articole scrise si o oferta de pret.

Lasă un răspuns

Browse