SEO pentru magazin online pentru adulti

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

De ceva timp, poate chiar 2 ani, incerc sa gasesc pe cineva (companie/freelancer) sa se ocupe de partea de SEO pentru un site. Problema este ca primesc acelasi raspuns si m-am gandit ca poate cineva din aceasta comunitate ar avea alte idei/solutii. Este vorba de un sexshop. Siteul are 6 ani si jumatate.
Intrebarea mea este cum as putea face linkbuilding pentru acest site din moment ce siteurile cu autoritate mare nu vor sa accepte aparitia acestor cuvante cheie “sexshop” sau “sex shop”, acestea avand cele mai multe cautari la ora actuala in google.
Multumesc pentru timpul acordat!

Deschis 0
Marketing & Comunicare Marketing Online SEO rox david 8 ani 5 raspuns 1671 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Eu aș vorbi cu bloggeri care să scrie despre evoluția sex shopurilor din România, despre categorii de produse din acest domeniu, etc…
  Așa ar fi mai ușor decât să scrie descrieri de produse care nu sunt prietenoase cu blogurile generaliste…

 2. Ai dreptate Florin, povestioare amuzante, articole de gen , cu referire la articolele dvs., etc.pe site-uri cu asemenea articole despre ,, love “, . Indentificarea acestor site-uri, scrierea unor articole de catre un freelancer ( freelance.com ) va pot ajuta f mult in index-ul Google ….etc…

 3. Pentru mai multe sfaturi trimiteti-mi datele dvs.de contact pe adresa de mail crisan_geo3699@yahoo.com si va ajut cu placere…

 4. Florin, multumesc pentru raspuns. S-a incercat. Am colaborat cu o agentie, si chiar asta a fost strategia, advertoriale pe bloguri. Nu au fost rezulatatele la care ne-am asteptat. Parerea mea este ca pentru aceste cuvinte cheie, concurenta este mult prea mare, iar aceste bloguri cu autoritate mai mica sau mai mare nu au ajutat. De aceea ne-am axat pe advertoriale pe siteuri renumite, cu autoritate mare, chiar am reusit sa punem pe siteuri precum: ziare.ro, ele.ro, sfatulmedicului.ro, studentie.ro si am fi dorit sa continuam cu astfel de site-uri in ciuda costurilor foarte mari. Problema cu care ma confrunt acum este ca acest gen de siteuri au inceput sa refuze aparitia in advertorial a acestor cuvinte cheie, dar pe noi tocmai acestea ne intereseaza.
  Daca este cineva aici, companie sau freelancer care stie cum sa aduca siteul pe pozitia 1 in google pentru aceste doua cuvinte cheie, astept oferte. Precizez ca siteul are o vechime de 6 ani si jumatate, DA21, PA32.

 5. Aspecte:
  Pozitia 1 nu o poate garanta nimeni. Magazin de saltele sa fie sau piese auto si tot nu se poate garanta. Ca sunt firme sau persoane extrem de convingatoare… asta e altceva.
  Nereusita campaniilor anterioare: se pot datora unor aspecte legate de erorile din site sau utilizarea “mai putin eficienta” a anchor text.
  Din experienta recenta iti pot spune ca se pot obtine rezultate bune, inclusiv pe viagra online (magazin vitafarm.ro) sau servicii de operatii de chirurgie estetica legate de faloplastie (tot marire penis, mai pe romaneste) fiind vorba la o adica de probleme medicale firesti.
  Ce ai putea face singur:
  Vezi un top 20-50 pe acele expresii si cu un cont platit la ahrefs.com vezi de unde isi trag linkurile, incercand apoi sa le pui si tu acolo.
  Pentru o preauditare gratuita, astept detalii la emailul din semnatura.
  Succes

Lasă un răspuns

Browse