Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Selectsoft | Program de gestiune potrivit pentru afacerea ta din eCommerce

Comerțul online este din ce în ce mai important pentru afaceri, iar alegerea unui sistem de gestiune integrat cu platforme de eCommerce te ajută să îți optimizezi operațiunile, să automatizezi procesele și să ai acces în timp real la datele esențiale ale afacerii tale.

 

Particularități program gestiune Selectsoft

Sistemul de gestiune automatizează și simplifică procesul de aprovizionare, reducând timpul și efortul necesare pentru a menține stocurile actualizate și bine gestionate. Eficientizează fluxul de aprovizionare, prevenind blocajele și întârzierile. De exemplu, prin setarea unui stoc minim, sistemul de gestiune verifică ce produse au cea mai mare trecere și trimite un avertisment când stocul minim a fost atins, pentru a nu rămâne fără produsele respective.

Pentru a gestiona eficient vânzările atât în magazinul online, cât și offline, oferim integrări cu diverse platforme de eCommerce, cum ar fi Gomag, Blugento, eCap, Shopify și MerchantPro.

Abordăm problemele legate de pregătirea comenzilor, asigurând că fiecare comandă este procesată rapid și corect. Sistemele noastre minimizează erorile umane și accelerează procesul de pregătire a comenzilor. De exemplu, cu ajutorul modulului de picking, întregul proces de muncă este simplificat prin generarea unor liste de preluare a produselor optimizate, care ghidează angajații către locațiile exacte ale produselor în depozit. Acest modul utilizează coduri de bare și scannere pentru a verifica acuratețea preluării, reducând astfel semnificativ timpul necesar și eliminând aproape complet riscul de a trimite produse greșite.

Dacă deții mai multe magazine, fie ele online sau fizice, sau chiar depozite, poți centraliza stocul pentru o gestionare mai eficientă, având în același timp posibilitatea de a identifica exact locația fiecărui produs în orice moment, indiferent de unitatea în care se află acesta.

Prin eficientizarea gestionării comenzilor, sistemul de gestiune reduce erorile de livrare și asigură o experiență pozitivă pentru clienți. Instrumentele noastre avansate de tracking și management al comenzilor asigură livrări precise și la timp.

Oferim acces continuu la date de business în timp real, permițându-ți să iei decizii informate și să răspunzi rapid schimbărilor din piață. Datele de business furnizate de sistem sunt esențiale pentru evoluția afacerii tale, ajutându-te să identifici tendințe și oportunități.

Urmărirea cifrelor de afaceri, precum evoluția vânzărilor, marja de profit, punctul de break-even și bugetul de cheltuieli, te ajută să înțelegi mai bine performanța financiară, să optimizezi costurile, să ajustezi prețurile și să planifici strategii eficiente de creștere pe termen lung.

Datorită integrării cu diferite programe de contabilitate, se poate realiza automatizarea completă a fluxului de date financiare, asigurând astfel o reducere semnificativă a erorilor manuale, o eficiență sporită în reconcilierea tranzacțiilor și generarea de rapoarte contabile precise.

Vedeți toate caracteristicile programului de gestiune Selectsoft.

 

 

Avantajele sistemului de gestiune Selectsoft

  • Suport dedicat: oferim suport continuu pentru a te ajuta să maximizezi utilizarea soluțiilor noastre. Echipa noastră de experți este mereu la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și a rezolva eventualele probleme.
  • Dezvoltare continuă in-house: Selectsoft este dezvoltat și îmbunătățit constant de echipa noastră internă de dezvoltatori, asigurându-ne că produsele noastre rămân la curent cu cele mai noi tehnologii și cerințe din industria gestiunii.
  • Personalizare: înțelegem că fiecare afacere este unică. De aceea, Selectsoft oferă opțiuni ample de personalizare pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui client.
  • Software stabil și sigur: soluțiile noastre sunt stabile, asigurând o funcționare fără întreruperi. Siguranța datelor este o prioritate pentru noi, implementând măsuri stricte de securitate pentru a proteja informațiile tale și ale clienților tăi.

 

Pentru a optimiza procesele, eficientiza timpul și îmbunătăți modul de lucru, este esențial să investești într-o soluție software completă și adaptabilă precum Selectsoft. Prin integrarea unui program de gestiune în afacerea ta, vei beneficia de o administrare mai eficientă a resurselor, reducerea erorilor și o creștere generală a productivității.

 

Obține o demonstrație gratuită și vezi cum Selectsoft poate îmbunătăți modul de lucru al afacerii tale.

 

Cine este Selectsoft?

 

Selectsoft este o companie specializată în dezvoltarea de soluții software de gestiune customizabile pentru administrarea afacerilor. Sistemul este conceput pentru a optimiza și simplifica procesele interne ale afacerilor, de la gestionarea stocurilor și aprovizionare, până la pregătirea comenzilor și analiza datelor de business în timp real.

Compania activează pe piață de peste 15 ani, având peste 1.000 de clienți, mai mult de 100.000 de ore de muncă și numeroase implementări de succes, ceea ce le permite să ofere soluții software de gestiune personalizate și eficiente pentru diverse domenii de activitate.

 

 

Despre Madalina Pode


Follow Me

Leave a reply