Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Se lanseaza Rungutan, prima platforma SaaS romaneasca de testare a traficului site-urilor

Rungutan – prima platforma romaneasca de tip SaaS de API Load Testing, 100% serverless, dedicata companiilor mici si mijlocii de dezvoltare web – va fi lansata oficial pe 4 iunie, anunta  compania-mama (Netbears), intr-un comunicat de presa. Rungutan ofera servicii de testare a capacitatii de sustinere a traficului pe un site, iar noutatea pe care o aduce in piata din Romania consta in faptul ca ofera suport pentru simularea exacta a pasilor unui utilizator. Netbears este o companie romaneasca de DevOps-as-a-Service, cu sediul la Iasi, certificata AWS, cu 3 ani de experienta pe piata globala. Platforma a fost dezvoltata din resurse proprii, iar fondatorii tintesc in prima faza o investitie de 150.000 $, pentru a mari echipa si pentru a incepe lucrul la versiunea Enterprise a platformei.

Platforma Rungutan permite testarea anumitor segmente de pe un site, definind exact testele bazate pe comportamentul utilizatorului, conform rapoartelor preluate din aplicatii precum Google Analytics, Facebook Pixel si Hotjar. Testerii se pot conecta si edita sau vizualiza testele fiecaruia din echipa, pot programa data exacta la care sa ruleze teste fara interventia lor si pot simula teste in acelasi timp din peste 15 regiuni diferite ale lumii.

Abonamentul poate fi lunar sau anual (20-99 $/membru de echipa, in functie de numarul de credite disponibile), dar se poate plati si prin optiunea Pay per Test (aproximativ 5 $, utila in cazul companiilor care nu fac Load Testing in mod consistent). Mai multe detalii despre algoritmul de calculare a creditelor gasiti aici.

In luna iunie, Rungutan are oferte speciale la abonamentele anuale (un cod promotional va fi disponibil pe rungutan.com si pe retelele sociale din 4 iunie), iar toti cei ce vor sa testeze platforma o pot face in mod gratuit, timp de 1 luna, daca se inscriu pe site-ul oficial amintit. Pe toata perioada acestui free trial, cei interesati vor avea acces la beneficiile asociate abonamentului Enterprise si pot rula teste conform acestui plan.

Mai jos, urmariti un demo oficial al platformei:

Leave a reply