Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Plaftorma de software e-commerce Stripe s-a lansat in Romania

Platforma software globala pentru lansarea si rularea unei afaceri online Stripe s-a lansat si in tara noastra, alaturi de Republica Ceha, Bulgaria, Malta si Cipru, anunta compania, intr-un comunicat de presa citat de clubitc.ro. Platforma gestioneaza miliarde de dolari anual si construieste cele mai puternice si flexibile instrumente e-commerce: de la servicii de abonament si plati in peste 130 de valute (in doar 10 minute), la magazine online si platforme de crowdfunding. Pe langa acceptarea platilor, companiile pot utiliza Stripe pentru a minimiza frauda online si a gestiona contabilitatea, facturarea, plata catre terti si optimizarea platilor mobile – toate dintr-un tablou de bord centralizat. Utilizatorii au acces si la portofele mobile, ca Apple Pay si Google Pay.

„Romania are mult talent antreprenorial si tehnologic, iar noi suntem de parere ca mai multe companii online romanesti ar trebui sa se extinda la nivel global. Stripe isi propune sa sustina mai multe companii pentru a-si expune creativitatea si ambitia in restul lumii”, transmite Marcin Misztal (Director General Stripe pentru Europa Centrala si de Est).

Stripe a fost disponibil pentru testari beta in Romania, inainte de lansarea oficiala, citim pe startupcafe.ro. Stripe a fost lansata in 2011, de tineri irlandezi John si Patrick Collison. Dupa 8 ani de la fondarea acestei platforme, acestia au ajuns sa aiba, fiecare, averi estimate la 2,1 miliarde $ (conform revistei „Forbes”). La ultima evaluare, compania valora 36 de miliarde $.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Plaftorma de software e-commerce Stripe s-a lansat in Romania – ECOMpedia […]

Leave a reply