Schimbare membri consiliul de administratie in cadrul unui S.R.L

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa depun la ONRC pentru schimbarea membrilor din Consiliul de Administratie in cadrul unui S.R.L. 
Multumesc frumos,

 

Nota Moderatorului: Pe acest site se discuta despre business-uri online, mai putin despre afacerile traditionale, cele offline. Nu stiu daca veti primi vreun raspuns de la comunitate, insa invitam pe cei avizati sa va raspunda sau sa va directioneze catre resursa potrivita. O zi buna.

Topic deschis 0
Chestiuni legale andreea89 3 ani 1 raspunsuri 319 vizualizari Junior 0

raspunsuri ( 1 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Bună Andreea,

  Personal, nu știu la ce te referi prin Consiliul de Administrație din cadrul unui SRL, însă presupun că ai vrut să te referi la AGA – Adunarea Generală a Acționarilor.

  Pornind de la întrebarea ta, presupun că nu mai are rost să întreb dacă este o societate cu mai mulți acționari sau este fondată de un asociat unic.

  Din câte cunosc eu, știu că un Consiliu de Administrație poate apărea numai în cazul unui SA (Societate pe Acțiuni). Pentru un SRL, este vorba de AGA.

  Pentru a clarifica situația dată, poți citi aici: http://www.onrc.ro/index.php/ro/mentiuni/persoane-juridice/schimbarea-membrilor-organelor-de-conducere-si-de-control

  Mult succes!

Raspunde la aceasta intrebare