Scadere dramatica a vanzarilor de la o luna la alta

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Stimati Domni/Stimate Doamne,
Site-ul nostru cu o vechime de peste 6 ani, este intr-o situatie de criza.
Avem momentan o firma colaboratoare.
Domnul imi spune ca nu mai stie ce sa faca, sa cerem si alte pareri.
Va rugam, daca este cineva disponibil de o provocare!!
Va multumim.

Deschis 0
Situatii de criza kisshop 1 lună 4 raspuns 381 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Bună ziua,

  Eu v-aș putea ajuta cu un audit pe SEO Tehnic / UX, însă cred că cel mai bine ar fi să apelați la o agenție cu un număr de servicii mai mare, care să vă poată ajuta pe mai multe planuri.

  Pe partea de marketing 1 + 1 > 2, adică dacă faceți campanii pe mai multe canale, veți putea avea beneficii mai mari.

  Eu: https://olivian.ro/servicii/
  Alții, recomandați de mine: https://olivian.ro/furnizori-recomandati/

 2. Buna ziua. Care este siteul? Multumesc.

 3. Aici nu este vorba nici de SEO nici de promovare, gama de produse este slab vandabila pe online. Toate produsele sunt perfecte pentru magazine de cartier, unde sunt cumparate pe langa cele de baza. Media de pret a unui produs din cele mai vandute pe siteul dvs e undeva la 10 lei, eu care cumpar online de multi ani, nu am comandat niciodata online pasta de dinti sau deodorant.
  Solutii exista depinde doar de capacitatea si imaginatia dvs. de ale pune in practica. Una dintre ele este sa introduceti in magazinul dvs. cateva produse ”vedeta” care sa atraga cumparatorii si pe langa care acestia vor adauga in cos si un pachet de servetele umede sau un sampon. Prin produs ”vedeta” inteleg un produs mai scump, care nu e de gasit la magazinul de la colt, trebuie sa fie util si cautat de tipul de clientii care cumpara produse din gama dvs. (atat persoane fizice cat si institutii) Alta solutie este pe partea de vanzare engros, unde am vazut ca doar oferiti un nr. de telefon. Daca sunteti importatori cum e specificat pe site faceti niste pachete engros si postatile pe site, oamenii vor sa vada, sa compare. Eu am un magazin online engros unde printr-o singura postare publicitara (contra comision) am adus vanzari unui magazin online (concurent cu al dvs) de 5460 Euro fara tva in ultimele 30 de zile.

 4. Pot sa vad si eu site-ul ?

Lasă un răspuns