Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SAMEDAY va cumpara compania de curierat Sprinter (Ungaria)


SAMEDAY anunta, intr-un comunicat de presa, intentia de a prelua compania de curierat rapid Sprinter (din Ungaria). In urma acestei achizitii, compania care a introdus livrarea in easybox in piata din Romania isi va extinde capacitatea de livrare si infrastructura out-of-home din Ungaria cu 60%, prin preluarea celor 450 de puncte de livrare detinute de compania maghiara.

Sprinter este o companie de curierat expres cu o istorie de 25 ani pe piata, care deserveste un numar important de magazine online si care va livra comenzi e-commerce si catre Romania. Pana la finalul anului 2024, reteaua SAMEDAY out of home din Ungaria va ajunge la aproape 2.200 de lockere si puncte de livrare, cu acoperire in toate marile orase si regiuni din tara, care vor fi activate in perioada urmatoare pentru magazinele online care expediaza transfrontalier.

Clientii Sprinter vor beneficia in continuare de aceleasi servicii si vor putea accesa servicii noi si o infrastructura de tehnologie adaptata pentru e-commerce. Angajatii si subcontractorii isi vor continua activitatea si vor putea accesa mai multe oportunitati de crestere, odata cu finalizarea tranzactiei.

„Construim o zona de livrare unitara si fara granite care va imbunatati experienta clientilor si va reduce costurile de livrare pentru magazinele online din Romania, Ungaria si Bulgaria. Avem un plan ambitios de a ajunge la 8.500 de puncte de livrare in regiune in acest an, iar eventuala preluare a infrastructurii Sprinter reprezinta un pas important. Vom continua extinderea accelerata prin cresterea numarului de easybox-uri si introducerea unor noi puncte de livrare si a sistemelor shop-in-shop, care vor sprijini la dezvoltarea si mai accelerata a comertului online in regiune”, transmite Lucian Baltaru (foto, CEO SAMEDAY Group).

In ultimele 12 luni, SAMEDAY a inregistrat o crestere cu 115% YoY a numarului de magazine online care au accesat serviciile de expediere crossborder. Cu un total de 95 de milioane de colete livrate in regiune in ultimul an, prima companie romaneasca de curierat care a deschis operatiuni in afara granitelor se afla in al patrulea an de activitate in Ungaria si al doilea an de prezenta in Bulgaria.

Investitia totala planificata de Grupul SAMEDAY pentru 2024 depaseste 60 milioane € si va fi directionata catre extinderea retelei regionale out-of-home (aproximativ 30 de milioane €), dezvoltarii tehnologice si optimizarea capacitatii si vitezei de procesare si livrare.

Leave a reply