Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma online foodpanda va livra produse de la farmaciile Help Net

Platforma de comenzi online foodpanda anunta (intr-un comunicat de presa) un parteneriat cu lantul de farmacii Help Net, pentru comanda si livrarea rapida a produselor din farmacii pana la domiciliul clientilor. In prima etapa, serviciul va fi disponibil pentru farmaciile selectate din Bucuresti si Ilfov, Cluj-Napoca, Brasov, Galati si Oradea, urmand sa fie extins in 27 de orase din tar,a pana la sfarsitul primului trimestru din 2021.

Prin acest parteneriat, utilizatorii foodpanda care intra in sectiunea Shops/Magazine a platformei vor putea comanda din cele peste 2.000 de produse disponibile la cea mai apropiata farmacie din reteaua Help Net. Printre categoriile de produse incluse in aplicatie se numara: vitamine si suplimente, medicamente eliberate fara prescriptie medicala, produse de ingrijire si frumusete, destinate mamei si copilului, pentru dieta si wellness, pentru cupluri, aparatura medicala, produse antiseptice sau dezinfectante.

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate in maximum 30 de minute de la momentul plasarii comenzii in aplicatie, iar valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar in care se pot efectua comenzi va depinde in principal de programul fiecarei farmacii Help Net, acesta fiind diferit, in functie de locatie.

„Prin parteneriatul cu reteaua de farmacii Help Net continuam extinderea categoriilor de produse disponibile in aplicatia foodpanda pentru livrare rapida, deschizand o noua verticala de business de mare importanta. Astfel, utilizatorii nostri isi vor putea comanda acasa produsele farmaceutice sau de ingrijire de care au nevoie imediata, inclusiv medicamente care se elibereaza fara prescriptie medicala, dar si vitaminele si suplimentele alimentare, atat de necesare in special in sezonul rece. In continuare suntem alaturi de toti clientii nostri in aceasta perioada dificila in care deplasarile sunt limitate si inrolam constant noi retaileri in sectiunea Shops din aplicatie, pentru o oferta cat mai diversa de produse, livrate rapid si in siguranta, in functie de nevoile utilizatorilor”, a declarat Andreea Petrisor (Managing Director, foodpanda Romania).

Leave a reply