Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat magazinul online de bauturi www.halewood.shop

Halewood Online Shop 2

Producatorul, importatorul si distribuitorul Halewood Wines & Spirits a lansat o noua platforma de e-commerce, www.halewood.shop, si anunta – intr-un comunicat de presa – ca site-ul vinde vinuri din productia proprie si nu numai, bauturi spirtoase, beri artizanale, ape tonice si cosuri de cadouri, de la producatori de top din lume. 

Platforma este disponibila momentan in stadiul beta, iar echipa asteapta feedback-ul clientilor pe feedback@halewood.shop (iar primele 100 de pareri vor fi premiate cu un cod de reducere de 20% la fiecare comanda plasata pe site pana pe 31 decembrie 2017). Site-ul ofera ridicarea comenzii din oricare dintre magazinele proprii sau livrarea gratuita a coletului pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Halewood Wines & Spirits detine in Romania 6 divizii, fiind una dintre cele mai mari companii de bauturi de pe piata locala. In 2017, compania a castigat 35 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internationale din domeniu.

Leave a reply