Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cate produse de pe emag.ro isi schimba pretul zilnic?

11Major-2

Prisync a analizat dinamismul preturilor produselor vandute online in 11 tari europene, comparand rezultatele cu Amazon, si a publicat rezultatele pe blog.prisync.com. Gigantul online isi modifica preturile zilnic la aproximativ 15 – 20% dintre produsele vandute pe site-urile din SUA, Canada, India și Europa.

In Romania, sursa a monitorizat preturile unui numar de 1.900 de produse alese la intamplare, din toate categoriile disponibile pe site-ul emag.ro. In perioada de 7 zile analizata, Prisync a detectat schimbari zilnice de preturi pentru un total de 345 de produse. Pentru a ajunge la o medie, a impartit 345 la 7, rezultatul fiind 49 – numarul estimat de schimbari zilnice de pret ale produselor din totalul de 1.900 monitorizate. Prin urmare, 49/1.900 = 2,5% dintre produsele din portofoliul emag.ro isi schimba zilnic pretul. In saptamana analizata, Amazon a schimbat pretul la 16% dintre produsele sale.

Celelalte tari monitorizate de Prisync au fost: Danemarca (wupti.dk, unde rezultatul a fost ca 7,6% % dintre produsele din portofoliu isi schimba zilnic pretul), Franta (rueducommerce.fr, cu 30,4%), Germania (otto.de, cu 9,3%), Olanda (bol.com, cu 10,7%), Italia (eprice.it, cu 24%), Norvegia (komplett.no, cu 1,3%), Polonia (allegro.pl, cu 9%), Rusia (ozon.ru, cu 25,8%), Suedia (cdon.se, cu 5,1%), Ucraina (prom.ua, cu 4,6%).

Comparative

Leave a reply