Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

2,73 mld. de oameni intra online de pe telefon, pe glob

231536

Asa cum estima in luna aprilie emarketer.com, in 2017, la nivel mondial, 3,46 miliarde de persoane folosesc Internetul cel putin o data/luna (adica aproape 47% din populatia Terrei). Iar dintre ei 2,73 miliarde intra online de pe un telefon mobil (87,4% de pe un smartphone), scrie emarketer.com, citand raportul „Worldwide Internet and Mobile Users: eMarketer’s Updated Estimates and Forecast for 2017 – 2021”. Cu alte cuvinte, 32,3% din populatia globala – adica 2,39 miliarde de persoane – folosesc un smartphone.

In doi ani, peste jumatate din populatia lumii va fi pe Internet (adica 3,84 miliarde de persoane). In 2021, 53,7% dintre noi vor sta online, adica 4,14 miliarde de oameni. Inca din 2016, smartphone-urile au depasit telefoanele obisnuite, devenind cele mai utilizate in lume, iar anul acesta 54% dintre utilizatorii mobile se pot lauda ca au un smartphone.

Tendinta ascendenta este motivata, scrie sursa, de numarul din ce in ce mai mare de posesori de smartphone-uri, mai ales in pietele emergente – ca tari din Asia-Pacific, Europa Centrala si de Est, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa.

Raspunde la aceasta intrebare