Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

2,73 mld. de oameni intra online de pe telefon, pe glob

231536

Asa cum estima in luna aprilie emarketer.com, in 2017, la nivel mondial, 3,46 miliarde de persoane folosesc Internetul cel putin o data/luna (adica aproape 47% din populatia Terrei). Iar dintre ei 2,73 miliarde intra online de pe un telefon mobil (87,4% de pe un smartphone), scrie emarketer.com, citand raportul „Worldwide Internet and Mobile Users: eMarketer’s Updated Estimates and Forecast for 2017 – 2021”. Cu alte cuvinte, 32,3% din populatia globala – adica 2,39 miliarde de persoane – folosesc un smartphone.

In doi ani, peste jumatate din populatia lumii va fi pe Internet (adica 3,84 miliarde de persoane). In 2021, 53,7% dintre noi vor sta online, adica 4,14 miliarde de oameni. Inca din 2016, smartphone-urile au depasit telefoanele obisnuite, devenind cele mai utilizate in lume, iar anul acesta 54% dintre utilizatorii mobile se pot lauda ca au un smartphone.

Tendinta ascendenta este motivata, scrie sursa, de numarul din ce in ce mai mare de posesori de smartphone-uri, mai ales in pietele emergente – ca tari din Asia-Pacific, Europa Centrala si de Est, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa.

Leave a reply