Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

S-a lansat mabo.coffee, magazin online de cafea de specialitate

Amatorii de cafea au la dispozitie un nou magazin online de profil: www.mabo.coffee. MABO isi propune sa ofere cafea de cea mai buna calitate tuturor celor care iubesc aceasta bautura, selectand cu atentie cele mai bune loturi de specialitate, la cele mai ridicate standarde, noteaza comunicatul de presa despre lansare. MABO Coffee a inceput cu o locatie fizica (Str. Vulturilor, nr. 31, Bucuresti), unde poti incerca sortimentele de pe site, poti ridica gratuit comenzile online si unde sunt prajite boabele in cantitatea comandata (pentru livrarea in aceeasi zi).

Shop-ul vinde cafea de specialitate din Etiopia, Columbia, Rwanda, Kenya, Brazilia sau Peru. In plus, produsele MABO se regasesc deja in aproximativ 60 de cafenele din Romania si din strainatate. Calitatea cafelei oferite respecta cele mai ridicate standarde internationale. Fiecare sortiment este insotit de detalii relevante despre notele de gust, ferma de provenienta, fermentatie si scor de degustare.

Site-ul recent lansat pe piata e-commerce din Romania este fondat de antreprenorii Marius Beju si Bogdan Georgescu (de la prenumele carora vine si denumirea „MABO”), pe care ii uneste pasiunea pentru o cafea de calitate. Cel dintai provine dintr-un mediu artistic (este impresarul unor artisti ca Amadeus, Aylin Cadir, Vlad Mirita). Iar al doilea are un background tehnic (este inginer si are experienta in zona de vanzari de echipamente IT) si a devenit vicecampion mondial la prajit cafea, la editia din 2019 a World Coffee Roasting Championship. La acest campionat au participat 23 de tari (cel mai mare numar de tari participante din istoria concursului), podiumul fiind completat de un concurent din Rusia (locul I) si Polonia (locul III).

bogdan georgescu

„Inainte sa deschidem oficial prajitoria au venit clientii catre noi, deoarece voiau sa incerce cafeaua prajita de «campion». A durat ceva pana am avut toate autorizatiile de functionare, iar pentru ca intrebarea «Cand bem si noi o cafea de la tine?» era zilnic pe buzele multor pasionati de cafea, am decis sa deschidem un mic coffee shop”, povesteste Bogdan Georgescu (foto, Co-fondator MABO Coffee).

„Eu am invatat de la Bogdan ce inseamna o cafea buna, pana atunci aceasta fiind doar o bautura consumata intr-un moment de socializare. Perceptia mea despre cafea era ca trebuie mereu sa fie amara, greu de baut fara suficient zahar. Am descoperit o lume fascinanta, sunt atatea variabile care pot influenta cafeaua care ajunge in ceasca, este stiinta pura si trebuie respectate mai multe aspecte. Bogdan este foarte riguros, fiind uneori foarte dificil sa lucrezi cu el, dat fiind faptul ca este un perfectionist, pentru ca la MABO calitatea e mereu pe primul plan”, explica Marius Beju (Co-fondator MABO Coffee).

Leave a reply