Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coletaria.ro si StockBinder, parteneriat in sprijinul magazinelor online romanesti

Coletaria.ro si StockBinder anunta (intr-un comunicat de presa) ca au incheiat un parteneriat strategic, menit sa ajute magazinele online romanesti sa isi majoreze capacitatea de livrare a produselor (pe plan national si international), concomitent cu ajustarea ofertei comerciale (in timp real). Coletaria.ro este o companie experta in expedierea si livrarea coletelor si face parte din grupul Packeta (care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est). StockBinder este o platforma complet automatizata si integrata, care conecteaza producatorii si furnizorii cu magazinele online. Decizia se inscrie in strategia Coletaria.ro de dezvoltare si extindere a canalelor de vanzari, parteneriatele cu platformele de e-commerce asigurand accesul catre un segment important de clienti.

Parteneriatul le ofera magazinelor online care folosesc platforma StockBinder acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atat de livrare a coletelor, cat si de dezvoltare a afacerii online dincolo de granitele Romaniei. Coletaria.ro asigura conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapida a afacerii online si ofera servicii de consultanta juridica, de infiintare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plata, traduceri, marketing (prin reteaua de parteneri existenta deja).

Prin acest parteneriat, clientii StockBinder vor beneficia de o oferta comerciala preferentiala pe mai multe segmente de livrare:

  • pentru livrarea la punctele pick-up din Romania – 50% discount in primele 2 luni
  • pentru livrarea la punctele pick-up din Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia si Bulgaria – 30% discount in primele 2 luni
  • pentru Home Delivery in Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elvetia, Liechtenstein, Olanda, Belgia, Croatia, Slovenia, Franta, Italia, Spania, Portugalia si Ucraina – 20% discount in prima luna

Clientii Coletaria.ro care sunt interesati de serviciile StockBinder vor beneficia de gratuitate timp de 3 luni, la oricare dintre cele 3 tipuri de abonamente. Magazinele online care sunt deja clienti Coletaria.ro primesc acces la platforma StockBinder, care ii conecteaza cu producatorii si furnizorii, permitand listarea rapida de produse. Practic, platforma preia toate informatiile despre stocuri, preturi si descrierea produselor oferite de furnizori si producatori, dar si cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informatiile sunt procesate, iar magazinele online primesc inapoi cataloagele de produse actualizate cu informatiile de preturi si stocuri de la furnizori, putand ajusta instantaneu oferta comerciala.

Leave a reply