Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a deschis primul magazin online de traduceri din Romania

e-trad

Ai nevoie de traducerea unor certificate, diplome/foi matricole, brosuri/cataloage/manuale, acte necesare inmatricularii, asigurari diverse, continut de website sau articole de orice fel (juridice, medicale, tehnice)? Pe e-trad.ro poti incarca textul de pe orice smartphone/tableta sau PC, poti alege tipul de traducere, limba dorita si deadline-ul pentru documentele tale, finalizezi comanda in mai putin de 4 minute, platesti via card si beneficiezi de preturi avantajoase (fara TVA), anunta compania intr-un comunicat de presa.

Primul magazin online de traduceri din Romania este dedicat persoanelor fizice si IMM-urilor si ofera 3 tipuri de pachete de pret (in functie de documentele acestora):

  • pachetul BASIC ofera o buna intelegere a textului tradus; este potrivit pentru uz personal, pentru review-uri, comentarii sau articole de pe bloguri
  • pachetul STANDARD presupune traducerea documentului de catre un traducator specializat si revizuirea acestuia de catre un proofreader; se recomanda pentru traducerea documentelor personale, pentru diplome, atestate, certificate, contracte, acte medicale, CV-uri, autorizari, website-uri, brosuri, cataloage etc.
  • pachetul PREMIUM include traducerea materialului de catre un traducator specializat si revizuirea acestuia de catre un proofreader nativ; este recomandat pentru traducerea articolelor stiintifice, actelor medicale, planurilor de afaceri  

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply