Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

S-a lansat revista „Vocea consumatorilor”

vocea consumatorilor

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania a implinit in acest an 25 de ani si a marcat evenimentul lansand, in luna decembrie, primul numar al revistei „Vocea consumatorilor”. Organizatia neguvernamentala, apolitica si nonprofit APC Romania a fost infiintata in 1990 si are ca principal obiectiv apararea, promovarea si reprezentarea prin mijloace legale ale drepturilor si intereselor consumatorilor, in raportul cu agentii economici si institutiile statului.

„Cunoasterea este putere. Un consumator educat si informat este un consumator puternic si va avea la indemana toate parghiile necesare pentru a face alegerile care i se potrivesc si pentru a-si rezolva problemele singur, fara a se ajunge la interventia statului”, noteaza Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, presedinte al APC Romania, in editorialul de deschidere.

Primul numar contine informatii despre un studiu european despre calitatea produselor din carne, altul autohton despre cozonac, un articol despre chimicalele din servetele pentru bebelusi, drepturile cumparatorilor online si nu numai.

Puteti citi aici primul numar al revistei „Vocea Consumatorilor”.

 

Leave a reply