Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat Edge, o noua agentie de performance marketing

edge

Compania 2Performant Network S.A. (care detine si platforma 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere din Romania), a adus pe piata autohtona un nou nume in domeniul performance marketingului: Edge, agentie full-service de performance marketing (care are in portofoliu clienti ca Orange, Provident, Vola, BCR si Otter), anunta 2Performant intr-un comunicat. Pentru 2016, Edge estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 euro si un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro.

Pe edge.2performant.com, clientii interesati vor gasi servicii complete de marketing bazat pe performanta, acoperind toate canalele online utilizate in comunicare si vanzari. Agentia se concentreaza pe o abordare integrata a serviciilor de performance: de la strategie, consultanta si analiza de date, pana la gestionarea de programe complexe adresate clientilor importanti de pe piata autohtona sau internationala.

„Marketingul evolueaza intr-un ritm accelerat – iar performance-ul va deveni, foarte curand, norma in industrie. Am creat Edge ca sa venim in intampinarea acestei tendinte din ce în ce mai vizibile si pe piata din Romania. Suntem capabili sa livram cele mai bune rezultate la nivel de marketing bazat pe perfomanta, in contextul in care ni se adauga expertiza 2Parale si 2Performant la nivel de afiliere, respectiv e-commerce in regiune. Odata cu Edge, aducem o abordare one-to-one pentru clientii mari si o experienta cumulata care adreseaza toate segmentele de clienti care au (sau intentioneaza sa aiba) un business online, atat din Romania, cat si din strainatate”, a explicat Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network.

Leave a reply