Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

RTB House: locul 23 in Europa, la categoria tech, in topul FT 1000 (dedicat companiilor cu cea mai rapida dezvoltare)

RTB House (companie care ofera solutii de marketing pentru brand-uri de renume din intreaga lume) s-a clasat pe pozitia 23 la categoria tehnologie (si 123 in clasamentul general), in topul „FT 1000”, anunta compania poloneza, intr-un comunicat de presa. A patra editie a topului (realizat de publicatia „Financial Times” cu ajutorul Statista si publicat pe ft.com) listeaza companiile europene care au atins cea mai mare rata anuala compusa de crestere a veniturilor, in perioada 2015-2018. In clasament au intrat doar companii cu o rata minima de 38,4%. Acesta este al treilea an consecutiv cand RTB House reuseste aceasta performanta, in 2019 ea pozitionandu-se pe locul 24, la categoria tehnologie.

Cu o crestere absoluta a veniturilor de 1.107,8%, venituri de 8,4 milioane € in 2015 si de 99,59  milioane € in 2018, RTB House a ajuns la 377 de angajati in prezent si opereaza in mai mult de 70 de tari. „In ultimii ani, la RTB House ne-am concentrat pe dezvoltarea si aducerea pe piata a celor mai bune solutii si inovatii tehnologice in domeniul marketingului. Suntem mandri de munca noastra si de faptul ca, an dupa an, cresterea noastra este recunoscuta. Suntem increzatori in ceea ce priveste urmatorii ani, cand vom continua sa crestem, sa consolidam echipa si sa oferim specialistilor din marketing cele mai bune solutii”, transmite Daniel Surmacz (COO la RTB House).

RTB House se poate lauda cu o platforma de Deep Learning dezvoltata in-house si considerata inovatoare pentru intreaga industrie de marketing, crearea diviziei AI Marketing Lab (care pune accentul pe cercetare si dezvoltare in domeniul marketingului, in general) si deschiderea  Creatives Lab (unitate care ofera clientilor o gama mai variata si mai performanta pentru bannerele dinamice).

In acelasi clasament FT 1000” au mai intrat si urmatoarele companii romanesti: Rojen Commerce (retail) – locul 169, MetaMinds (cyber security) – locul 181, Bittnet Systems (tehnologie) – locul 412, Tremend Software Consulting (tehnologie) – locul 509, Universum Events (support services) – locul 560, Deltamed (automobile) – locul 595, S.C. Carcover (transport) – locul 830, Softech (tehnologie) – locul 845, Softelligence (tehnologie) – locul 881 si Subansamble Auto (automobile) – locul 949.

Leave a reply