Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania: start-up-ul StockBinder a atras o investitie de peste 100.000 €

Start-up-ul romanesc StockBinder, dezvoltatorul platformei SaaS omonime, anunta (intr-un comunicat de presa) o injectie de capital de peste 100.000 €, de la 4 antreprenori romani. Printre acestia se afla si Marian Seitan, fondatorul Hit Mail si cunoscut investitor pe piata din Romania, implicat si in proiecte ca Sypher si Holde Agri Invest.

Platforma StockBinder este prima platforma de tip SaaS din Romania care conecteaza producatorii si furnizorii cu magazinele online, este complet automatizata si integrata, integreaza informatii despre preturi, stocuri si descrierea produselor, dar si cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Platforma preia toate aceste date, le proceseaza, iar magazinele online primesc inapoi cataloagele actualizate cu informatiile de preturi si stocuri de la furnizori, putand ajusta instantaneu oferta comerciala.

„Investitia ne va permite accelerarea dezvoltarii la nivel national si ne va facilita intrarea mai rapida pe mai multe piete din Europa. O parte din suma atrasa va fi folosita pentru dezvoltarea ulterioara a platformei, astfel incat sa le putem oferi permanent partenerilor nostri posibilitatea reala de diminuare a costurilor si de crestere a vanzarilor”, transmite Ionut Farcas (foto, Fondator si CEO StockBinder), mentionand ca platforma are potentialul de a revolutiona industria e-commerce din Romania si de a le oferi utilizatorilor un avantaj competitiv foarte mare.

StockBinder isi propune sa integreze peste 100 de companii – magazine online si furnizori – in primul an de la lansare. „Dintre acesti 100 de utilizatori, estimam ca 30% vor fi din afara Romaniei. In prezent suntem in proces de atragere a unui fond de investitii care sa faciliteze expansiunea in afara tarii”, mai spune Ionut Farcas (fost Country Manager VTEX Romania). In prezent, pe platforma sunt incarcate peste 800.000 de produse. In plus, platforma se afla in proces de integrare a 4 magazine online, a unui comparator de preturi, a peste 20 de furnizori si a 3 companii care vor sa o foloseasca pentru optimizarea achizitiilor proprii.

Pentru utilizatori, StockBinder permite:

  • integrarea rapida si gratuita cu cele mai utilizate sisteme ERP si platforme e-commerce
  • acces la SB Connect – director unde magazinele online pot gasi furnizori noi cu care sa isi mareasca gama de produse vandute si unde, de asemenea, furnizorii pot aborda magazinele online in vederea colaborarii
  • posibilitatea importului in masa a produselor de la furnizorii parteneri

Utilizatorii pot accesa platforma prin achizitia unui abonament lunar, care incepe de la 99 € si variaza in functie de numarul de produse comparate (existente in portofoliul magazinelor, pentru care se cauta preturi si stocuri la furnizori) si de numarul de furnizori. Pentru 2020, StockBinder nu va percepe nicio taxa de integrare a platformei si, mai mult, va oferi suport gratuit in integrarea cu tipurile de ERP folosite de magazinele online si de furnizori. La orice tip de abonament, utilizatorii vor primi recomandari lunare de produse si preturi, in functie de nevoile directe pe care le au.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply