Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania: Qbis lanseaza WebDo, o platforma integrata pentru afaceri online

Compania autohtona Qbis (infiintata in urma cu 15 ani, de 3 antreprenori) anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea WebDo.com (din 1 septembrie, in varianta beta), o platforma web cu servicii digitale integrate pentru antreprenori si IMM-uri. WebDo este rezultatul unei munci de 20 de luni, a unei echipe de specialisti IT din Romania, Marea Britanie, Brazilia si Ucraina; investitia a fost de 4 milioane de lei (2,5 milioane proveniti din fonduri europene din programul de Instrumente Structurale 2014-2020, in cadrul proiectului „Crearea unei platforme Cloud pentru aplicatii software”). Qbis estimeaza recuperarea investitiei proprii in 3 ani si apreciaza un numar de 500 de utilizatori inregistrati pana la final de 2019.

WebDo va oferi clientilor o solutie integrata pentru prezenta online a afacerii lor: domeniu, hosting, blog, analiza traficului si a continutului, aplicatii de marketing (newsletter, sondaje, eDetailing), suport si o echipa de designeri dedicata. Website-urile pot fi create si gestionate de pe orice dispozitiv – desktop, tableta, smartphone. Site-urile create prin platforma WebDo sunt optimizate SEO si vin cu varianta mobile-friendly integrata. Utilizatorii pot crea site-uri gratuit, iar solutiile complete oferite de platforma costa 24 €/luna. Platforma web va concura cu solutii similare de pe piata internationala, fiind o varianta mult mai accesibila din punct de vedere al pretului si al functionalitatilor oferite.  

„Ne dorim sa oferim posibilitatea oricarui business owner sau freelancer sa transforme o idee intr-un website complet functional. Ne-am orientat catre dezvoltarea in Cloud pentru a fi cat mai aproape de tendintele in tehnologie, dorind totodata sa oferim securitate la cel mai inalt nivel intr-o varianta accesibila pentru cei cu buget redus, dar usor de gestionat, prin interfata integrata si user-friendly. Suntem orientati catre piata interna, dar mai ales catre pietele emergente, unde observam o dinamica deosebita in zona de online. Asia, Africa, America de Sud sunt piete unde micii antreprenori si IMM-urile cauta sa-si extinda business-ul in zona de online, consolidandu-si astfel pozitia in piata. Asa cum am gandit WebDo, acestia au acces la o solutie completa si integrata pentru site-ul de prezentare si marketing digital aferent. Estimam ca in primul an circa 90% dintre clienti vor fi din Asia, iar in 3-5 ani piata locala va ajunge sa reprezinte peste 30%”, explica Adrian Patrascu (foto, Administrator si Director IT Qbis).

Leave a reply