Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania este tara in care IKEA vinde online cel mai bine

Vanzarile online ale IKEA Romania au reprezentat aproape 25% din totalul cifrei de afaceri ale companiei, cel mai mare procent din Ingka Group, care controleaza toate magazinele brand-ului, anunta compania, intr-un comunicat de presa citat de wall-street.ro. Urmatoarele 2 tari in top 3 sunt Croatia (20,1%) si Marea Britanie (18,2%). In anul financiar 2019 (1 septembrie 2018 – 31 august 2019), IKEA a vandut peste 20 de milioane de produse (62% – mobilier, 38% – accesorii), in valoare de peste 160 de milioane € (fara TVA) in tara noastra, cu 15,2% mai mult YoY.

Din aceasta suma, incasarile online au crescut cu 35% fata de 2018, totalul fiind de 202.360 de comenzi. Site-ul romanesc a fost accesat de aproape 22 de milioane de vizitatori, in perioada amintita (in timp ce pragul magazinului din Baneasa a fost trecut de peste 3,6 milioane de persoane).

„Suntem foarte multumiti de performantele noastre in Romania si suntem mandri ca a continuat sa fie una dintre pietele cu cea mai rapida crestere. Am deschis Pallady, cel mai mare magazin IKEA din sud-estul Europei (10.000 de produse, 37.000 m2n.r.), precum si 4 centre de colectare in intreaga tara, incheind anul fiscal cu un total de 1.344 de angajati, ceea ce reprezinta o crestere de 20,4%, in comparatie cu cel precedent. Vom continua sa investim atat in oamenii nostri, cat si in formate noi, pentru a face IKEA si mai convenabila, mai accesibila si mai sustenabila pentru si mai multi oameni din Romania”, transmite Sara Del Fabbro (Country Retail Manager, IKEA Europa de SE).

Leave a reply