Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Esteto.ro: vanzari mai mari cu 74% YoY, in 2020 (4,6 milioane €)

Esteto.ro a incheiat anul 2020 cu vanzari de 4,6 milioane €, in crestere cu peste 74% fata de anul anterior si cu o rata de profitabilitate de 8,5%, anunta retailerul online, intr-un comunicat de presa. Site-ul este unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei, cu prezenta in Romania, Ungaria si Bulgaria. Cele mai cumparate produse de anul trecut au fost cosmeticele, consumabilele pentru saloane sau cele medicale si produsele naturiste.

„Anul 2020 a creat contextul unei cresteri importante a business-ului si ne-a aratat unde avem de lucrat, pentru a scala rapid si a putea face fata varfurilor de vanzari. A fost o lectie pe care ne-am asumat-o si am luat multe decizii in consecinta, actionand mult mai rapid. Una dintre cele mai bune decizii a fost sa implementam tracking-ul in timp real al comenzilor pentru toti clientii, indiferent daca au sau nu cont pe site, iar, pentru perioada imediat urmatoare, ne vom axa pe optimizarea fluxurilor logistice si pe implementarea unei proceduri unice de retur”, transmite Octavian Jomir (foto, Cofondator Esteto.ro).

Esteto.ro a sustinut vanzarile prin investitii in diversificarea portofoliului de produse, in optimizarea fluxurilor, in dezvoltarea echipei si a zonei de logistica. In prezent, mall-ul online pentru femei comercializeaza peste 500.000 de produse si integreaza in marketplace-ul propriu oferte de la peste 300 de parteneri activi. In 2020, esteto.ro a procesat cu 72% mai multe comenzi YoY, valoarea medie a cosului de cumparaturi fiind de aproximativ 160 de lei.  Reteaua de afiliati a generat 10% din numarul total de tranzactii. Site-ul ofera afiliatilor din reteaua 2Performant un comision de 7% si o recurenta de 30 de zile, cu o rata de aprobare a comisioanelor de 95%. Totodata, permite afiliatilor promovarea prin orice metode de promovare: continut, social media, Google Ads, Facebook Ads, etc. Esteto.ro are o istorie lunga in ceea ce priveste marketingul afiliat, Octavian Jomir fiind, timp de 7 ani, afiliatul cu cele mai multe tranzactii din Romania, cu peste 1 milion de vanzari.

„Pentru 2021, estimam o crestere de 30% a business-ului. (…) Ne vom axa pe extinderea portofoliului de produse si a retelei de parteneri Esteto Marketplace, pe consolidarea business-ului in pietele existente si pe continuarea extinderii regionale, concomitent cu continuarea investitiilor in zona de logistica, in extinderea depozitului, in dezvoltarea echipei si optimizarea fluxurilor, pe cresterea capacitatii de procesare si de livrare a comenzilor”, completeaza Elena Jomir (foto, Cofondator Esteto.ro).

Leave a reply