Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Revolut a atins 2 milioane de utilizatori in 2 ani

revolut

Robert Braileanu, Content Manager Revolut (un start-up FinTech londonez lansat in 2015, care ofera o alternativa digitala de banking, permitand utilizatorilor sa aiba carduri de debit virtuale si transferuri de bani fara taxe), a anuntat pe contul sau de LinkedIn ca reteaua a atins 2 milioane de utilizatori la nivel mondial, aflam de pe nocash.info.ro.

Dintre acestia, 250.000 sunt utilizatori activi in fiecare zi, 400.000 folosesc saptamana sistemul, iar 900.000 – lunar. Tinta companiei este de 100 de milioane de clienti in urmatorii 5 ani. Pana acum, Revolut a generat peste 100 milioane de tranzactii, in valoare de 15 miliarde $. In tara noastra, exista peste 30.000 de utilizatori (in orase ca Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta si Craiova), care au facut 450.000 de tranzactii, in valoare de 15 milioane $. In Romania, compania vrea sa incheie un parteneriat cu o banca locala din top 5, pentru a putea oferi clientilor conturi IBAN in lei.

In primavara, compania a strans 250 milioane $ de la investitori, ajungand astfel la 340 milioane $ stransi in mai putin de 36 de luni, scrie techcrunch.com. Noua investitie va fi folosita pentru a extinde compania in SUA, Canada, Singapore, Hong Kong si Australia si a-si mari numarul de angajati de la 350 la 800, in 2018.

Leave a reply