Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Revolut a atins 2 milioane de utilizatori in 2 ani

revolut

Robert Braileanu, Content Manager Revolut (un start-up FinTech londonez lansat in 2015, care ofera o alternativa digitala de banking, permitand utilizatorilor sa aiba carduri de debit virtuale si transferuri de bani fara taxe), a anuntat pe contul sau de LinkedIn ca reteaua a atins 2 milioane de utilizatori la nivel mondial, aflam de pe nocash.info.ro.

Dintre acestia, 250.000 sunt utilizatori activi in fiecare zi, 400.000 folosesc saptamana sistemul, iar 900.000 – lunar. Tinta companiei este de 100 de milioane de clienti in urmatorii 5 ani. Pana acum, Revolut a generat peste 100 milioane de tranzactii, in valoare de 15 miliarde $. In tara noastra, exista peste 30.000 de utilizatori (in orase ca Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta si Craiova), care au facut 450.000 de tranzactii, in valoare de 15 milioane $. In Romania, compania vrea sa incheie un parteneriat cu o banca locala din top 5, pentru a putea oferi clientilor conturi IBAN in lei.

In primavara, compania a strans 250 milioane $ de la investitori, ajungand astfel la 340 milioane $ stransi in mai putin de 36 de luni, scrie techcrunch.com. Noua investitie va fi folosita pentru a extinde compania in SUA, Canada, Singapore, Hong Kong si Australia si a-si mari numarul de angajati de la 350 la 800, in 2018.

Raspunde la aceasta intrebare