Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

DPD Romania: topul oraselor la plata cu cardul, la livrare

DPD

Peste 10% dintre clientii de business DPD Romania au ales serviciul mPOS, valoarea medie a coletului achitat astfel fiind de aproximativ 350 lei, conform datelor transmise de DPD Romania si citate de nocash.info.ro. In Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Tulcea se fac 80% din totalul platilor la livrare, prin card, in timp ce reversul medaliei este reprezentat de Brasov, Craiova, Ploiesti, Drobeta-Turnu Severin si Petrosani – aceste orase aduna, laolalta, mai putin de 1% dintre platile astfel efectuate.

Serviciul de plati mobile mPOS este ales mai ales de clienti tineri, cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, cu studii superioare si experienta in cumparaturile pe Internet. Potrivit datelor transmise de DPD Romania, acest serviciu (care a fost lansat de companie acum 2 ani, initial doar in Bucuresti, si extins in 2017 la nivelul intregii tari) poate fi folosit pentru orice tip de livrare (atat pentru plata sumei ramburs, cat si pentru plata transportului) si se adreseaza segmentelor B2B si B2C (acesta din urma fiind si cel mai activ).

DPD Romania livreaza anual peste 9 milioane de colete, toti curierii companiei avand la ei un dispozitiv mPOS (in total, sunt disponibile peste 600 de unitati).

Raspunde la aceasta intrebare