Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

1 an de Leanpay (startup-ul fintech BNPL), in cifre


Leanpay, unul din cei mai importanti furnizori de servicii Buy Now Pay Later/BNPL din Europa Centrala si de Est, a atras un portofoliu de 100 comercianti online si offline, in aproape un an de prezenta pe piata autohtona. Compania anunta, intr-un comunicat de presa, ca aceestia activeaza in domenii precum IT&C, mobilier, optica, articole sportive, cursuri de recalificare in zona de IT (Flanco, la PC Garage, iStyle, Lensa, Rombiz, Bose, Staer, Klap.ro, GoIT, Premium Store). Majoritatea business-urilor care au integrat Leanpay in tara noastra au cifre de afaceri de peste 10 milioane €.

Acestia au raportat o crestere medie de 35% a valorii cosului de cumparaturi, dupa implementarea solutiei Verfica limita. Acest serviciu a fost dezvoltat si adaptat de Leanpay pentru piata din Romania si ofera utilizatorilor finali optiunea de a afla ce suma pot accesa, in mai putin de 1 minut. 25.000 de clienti finali au interactionat cu serviciile companiei BNPL, in primele 9 luni de la lansare. Utilizatorii care au ales sa cumpere in rate via Leanpay au raportat o plata medie la comerciantii parteneri de 5.000 de lei, achitata in 28 de rate. 

„Leanpay este pionier in dezvoltarea unei solutii BNPL 3.0 cuprinzatoare, iar eficienta s-a resimitit imediat  in vanzarile partenerilor nostri. Plata in rate la comercianti este disponibila utilizand un flux complet digital, rapid, simplu si transparent, responsabil fata de client”, transmite Vlad Radutu (foto, Country Manager Leanpay Romania).

Leanpay Romania face parte din Grupul Leanpay si a inceput sa opereze pe piata locala in mai 2023, in urma unei investitii de 1 milion €. Compania are ca obiectiv atragerea a pana la 500 de comercianti parteneri, pana la finalul lui 2024. Tara noastra a contribuit semnificativ la evolutia volumului de credite acordate de grupul amintit in ultimul an, care s-a ridicat la 170 milioane €.

Leave a reply