Raspunsuri ( 3 )

 1. Iti recomand prezentarile mele, si sper ca in curand sa reiau seria de traininguri din domeniul ecommerce: usaility, analytics, marketing online, organizare etc.

  Deocamdata ce iti pot eu oferi este programul meu din luna octombrie care spune asa:
  – pe 23-24 oct, la Sinaia voi avea un workshop de 2 ore pe Analytics Basic la SuperWeek.ro
  – pe 11-12 oct, la Cluj la TeCOMM.ro am un curs pe usability, optimizarea conversiilor si marketing online, e la nivel basic spre intermediar insa e de inteles de oricine; nu e criptic.. e orientat spre manageri de marketing si specialisti la inceput de drum desi e o prezentare destul de stufoasa.

  Insa sper sa pot relua programul cursurilor cat de curand, poate la inceputul anului viitor.

 2. Salut,

  Daca vrei sa devii as in Google Analytics iti recomand sa citesti asta: http://www.google.com/intl/ro_ALL/analytics/partners/partners-criteria.html

  Daca nu ai bani pentru conferinte poti incepe sa inveti SEO gratuit aici: http://www.seomoz.org/beginners-guide-to-seo

  Succes!

 3. sorin frumuseanu

  Confirm @paul
  In conditiile in care algoritmul se schimba in veselie, recomand forumul de mai sus, probabil cea mai activa comunitate de SEO din Romania pe care imi place sa o recomand ca “scoala de seo”.
  In plus, in afara de zeci de resurse gratuite oferite de membrii forumului, deosebit de utila este zona de studii de caz.
  1nesco sunt acolo http://forum.seopedia.ro/members/1nesco.html si, in masura in care timpul permite, ofer consultanta gratuite colegilor cu probleme

Raspunde la aceasta intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a putea raspunde.