Recomandari cariera – freelancer HTML, CSS, Javascript

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare!Mă numesc Paul am 34 de ani şi aş avea nevoie de puţină indrumare din partea dumneavoastră!
Eu sunt muzician de profesie,şi datorită programului relativ scurt care îl am la servici(aprox 6 ore pe zi) m-am gândit să mă apuc să învăţ şi o altă meserie,văzând că freelancingul este la modă,dar neînţelegând că, ca şi începător, nu prea poţi fi freelancer in domeniul acesta….
Am inceput cu HTML,CSS şi Javascript crezând că va merge relativ repede…..Dar pe parcurs m-am blocat,cand am vazut că trebuie o perioada lungă până să poţi produce ceva,plus că nu poţi fi freelancer în domeniu ca şi începător,dar şi că foarte mulţi oameni se chinuie să se angajeze în domeniu + indienii de elită ….
Ce credeti ca as putea invata,si sa vad rezultate intr-un timp mai scurt?
Ar trebui să renunţ? Să încerc altceva? Puteţi să îmi daţi ceva idei?

Vă multumesc!

Rezolvat 0
Anunturi / Oferte Tehnic Solutii software conexe Paul 4 ani 2 raspuns 984 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Salut,

    Ti-as recomanda sa inveti cms-ul WordPress. E destul de usor de folosit comparativ cu alte CMS-uri, de unde si comunitatea mare din spate. Daca vrei sa-ti ofer mai multe argumente sau cateva sfaturi de unde sa incepi cu mare placere. Astept un mail pe contact@benserv.net.

    Cel mai bun răspuns
  2. Salut,

    Un lucru care te-ar putea ajuta este să faci niște cursuri online de programare (1) sau să răspunzi voluntar la întrebări pe site-uri cum e https://stackoverflow.com/ (2).

Lasă un răspuns

Browse