Mi-au fost bocate cele 2 pagini de facebook !

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Buna,

Ieri am vrut sa promovez o postare de pe o pagina de facebook pe care o administrez. Mentionez ca este pagina unei carti scrise de mine. Am mai facut reclame, dar fie cu un eveniment (lansarea cartii) sau promovarea paginii. Ieri am zis sa promovez primul capitol al cartii pe care l-am postat pe pagina prin octombrie. Asta sa fie de vina? Ca e doar text, nu si imagine? Primisem chiar notificarea: reclama a fost aprobata.

Mi-au raspuns la intrebarile mele astfel: It seems that your account has been disabled and therefore I am unable to assist you with your ad disapproval. If you would like to get in touch with the correct team please return to your Ads Manager and refer to the information there. For further information please refer to this link: https://www.facebook.com/help/contact/766321470101104 Thanks.

Ideea e ca astazi nu pot accesa nici pagina personala, nu se incarca. Oare e o blocare temporara? Mentionau pe net ca vor trimite mail cu motivul blocarii dar nu au facut-o. Multumesc anticipat pentru ajutor!

Topic deschis 0
Campanii in Social Media Despre publicitatea online Faurd 2 ani 2 raspunsuri 439 vizualizari Entry 0

Raspunsuri ( 2 )

 1. Plum media

  Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Facebook-ul a inceput sa fie foarte “sensibil” la orice, incercati sa va logati si sa le trimiteti mail.

 2. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Da..intre timp am primit o gramada de raspunsuri de la facebook, ca le-am tot trimis mailuri, si am primit raspunsuri generale…ca am incercat sa promovez articol cu continut inselator si decizia lor este finala 🙁 Nu inteleg de ce mi-au blocat ambele pagini. Oare daca pun alt administrator pe aceste pagini voi puta promova? Multumesc

Raspunde la aceasta intrebare