Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Quickmobile 2015: 1 din 4 clienti a platit online, via card

quickmobilero-plati-2015

In cursul anului trecut, un sfert dintre clientii QuickMobile.ro (care vinde telefoane, tablete, accesorii si nu numai) au platit produsele achizitionate de pe site folosindu-si cardul bancar, a anuntat compania intr-un comunicat de presa citat de refresh.ro. Procentul de 25% inregistrat in 2015 a crescut semnificativ fata de anul anterior, cand se situa la 15%, si este de aproape trei ori mai mare fata de media national (9%).

Cea mai mare suma platita online a fost de 79.999 de lei (pentru un ceas inteligent marca Apple), iar valoarea medie a unei tranzactii a fost de 1.050 de lei, suma mai mare cu peste 15% fata de 2014. Acelasi retailer a concluzionat ca cele mai multe plati online cu cardul se fac marti si miercuri si ca barbatii sunt mult mai dispusi sa plateasca online folosindu-si cardul: din totalul clientilor care au folosit metoda de plata in 2015, 80% au fost barbati! Cele mai populare categorii de produse pentru care clientii site-ului amintit au platit folosind aceasta metoda au fost: telefoanele, gadgeturile si accesoriile.

 

Leave a reply