Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Symphopay extinde plata cu cardul, in reteaua de easybox-uri Sameday

Compania de curierat Sameday optimizeaza procesul de plata cu cardul la easybox, prin integrarea platformei Symphopay, anunta cea din urma companie, intr-un comunicat de presa. In contextul cresterii sustinute a e-commerce-ului, clientii magazinelor online vor confort sporit si flexibilitate in alegerea optiunii de livrare si a metodei de plata. Solutia Sameday pentru a raspunde asteptarilor consumatorilor este reteaua de lockere easybox.

Automatele de livrare ofera predictibilitatea si siguranta livrarilor, flexibilitate pentru ridicarea coletelor, confortul proximitatii si convenienta pentru utilizatori. Unul dintre elementele care contribuie la sporirea confortului utilizatorilor este integrarea optiunii de plata cu cardul, la livrare. Symphopay a raspuns cerintelor Sameday pentru dezvoltarea solutiei de plata cu cardul, neasistata. Fondata in 2015 (de catre o echipa de specialisti cu experienta in tehnologia platilor si securitate cibernetica), platforma Symphopay este integrata de eMAG, FAN Courier, Intersport, Sameday, Banca Transilvania si Alpha Bank.

Compania romaneasca de tehnologie financiar-bancara a oferit un pachet complet integrat, ce include terminale de plata testate in conditii meteorologice extreme, o platforma software de gestionare si raportare in timp real, protocoale de integrare care ajuta la dezvoltarea unei experiente de plata intuitiva si prietenoasa. De asemenea, Symphopay are capabilitati de conectare la banci multiple si de integrare a diverselor sisteme de loialitate care duc la cresterea numarului de clienti si a satisfactiei acestora.

„Integrarea si dezvoltarea unei solutii de plata adaptata nevoilor noastre sunt elemente esentiale pentru a controla si a creste valoarea pe care o propunem clientilor easybox. Tehnologia dezvoltata de Symphopay contribuie la personalizarea fluxurilor si accesarea unor noi oportunitati, inclusiv prin deschiderea catre noi parteneriate din zona financiar-bancara”, transmite Lucian Baltaru (CEO Sameday).

„Suntem extrem de onorati sa fim parteneri intr-un proiect de asemenea anvergura unde componenta de plati reprezinta un element strategic in dezvoltarea retelei easybox. Trendul crescator in dezvoltarea de solutii cu plata neasistata (sisteme self-service) a fost vizibil si inainte de pandemie insa s-a accelerat in ultimii doi ani. Rolul nostru ca integrator este sa sustinem bancile si comerciantii in eforturile de digitalizare si transformare a platilor in noi oportunitati de business”, completeaza Daniel Nicolescu (foto, Cofondator si CEO Symphopay).

In prezent, in Romania sunt active peste 3.200 de pacehtomate Sameday, urmand ca pana la finalul anului reteaua de lockere sa depaseasca 4.000 de unitati. Printre comerciantii care ofera livrare in easybox ca optiune de livrare se enumera eMAG (inclusiv partenerii eMAG Marketplace), Decathlon, evoMAG, Flanco, Fashion Days, Elefant, Libris, Intersport si Notino.

Leave a reply