Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Sephora: la 28 magazine offline în România adaugă unul online

Potrivit unui anunț al companiei, Sephora, marele retailer de produse cosmetice și parfumuri care deține o rețea de 28 de magazine în România, și-a lansat săptămâna aceasta operațiunile online pe piața românească.

Conform regulamentului publicat pe site, costul livrarii este de 15  lei pentru comenzi de până la 290 lei, livrarea fiind gratuită pentru comenzile care depăşesc această sumă. Livrarea produselor cumpărate se va realiza în termen de aproximativ 1-3 zile lucratoare, fiind posibilă pe tot teritoriul ţării.

Sephora a deschis primul magazin fizic în aprilie 2007 și numără în prezent 28 de unități, care au avut în 2014 o cifră de afaceri de 150 milioane lei (33 milioane euro) și un profit net de 12 milioane lei (2,7 milioane euro). În prezent, Sephora are peste 600 de magazine în Europa și aproximativ 1.900 la nivel internațional.

Rețeaua de magazine Sephora, a fost înființată în Franța, în 1970 și din 1997 a devenit parte a Moet Hennessy Louis Vuitton Group (LVMH Group), cel mai mare grup de lux la nivel mondial. 

Raspunde la aceasta intrebare