Puteti recomanda pe cineva care face SEO pentru oscommerce?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Am un magazin online de lumanari din 2007 dar e vechi si pe platforma greu de utilizat. Il mutam pe platforma oscommerce. acum lucram la el. Caut pe cineva (sau o firma) care se poate ocupa de Seo la noul magazin si care poate lucra cu programatorul care nu se ocupa de seo.
Puteti sa-mi recomandati pe cineva?

Deschis 0
Anunturi / Oferte Marketing SEO ruxandra 7 ani 4 raspuns 1101 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Bună ziua,

  Numele meu este Ovidiu Dărămuș și sunt managerul Daro Media. Agenția pe care o conduc s-a specializat în ultimii ani pe nișa serviciilor de SEO & content marketing pentru eCommerce. Deși oferim și programare sau design, serviciile noastre principale sunt cele de SEO, copywriting, PPC și social media marketing.

  Pentru o discuție mai detaliată cu privire la proiectul dvs., ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail:

  Ovidiu Dărămuș – Daro Media
  tel: +40 771 763 898
  e-mail: contact [@] daromedia.ro

 2. Multumesc pentru raspunsuri. Voi trimite email.

 3. @mihai multumesc pentru sfat dar asta mi-a recomandat programatorul. Eu nu am studii in domeniu si nu pot lua singura aceste hotarari. Ceea ce pot sa iti spun 100% este ca orice activitate online am avut pana acum, magazin online sau site pentru ONG, niciodata nu am primit acceasi recomandare de la persoane diferite. Niciodata nu s-a inteles cel cu grafica cu programatorul, programatorii intre ei au zis ca cel dinainte bate campii si ca a facut o tampenie. Si daca am incercat sa pastrez programatorul nu s-a mai ocupat pentru ca a schimbat jobul etc. Cu acesta lucrez de 2 ani si a mers ok. El m-a sfatuit sa aleg OScommerce. Fiind el specialistul am mers pe mana lui. Acum cumparat template, am platit grafica de care am mai avut nevoie si sunt cu el in lucru. Mi-a mai spus cineva ca este o greseala. La fel am auzit si despre wordpress. Pana acum siteul vechi a functionat intr-o platforma RHINO facut de o firma recomandata in Cluj pe care am platit 1500 euro in 2007 si rezultatele au fost groaznice. Daca ai putea sa-mi spui de ce ar fi bine sa renunt la OScommerce as aprecia foarte mult.

 4. Seo se poate face pentru orice platforma, cu costurile suplimentare de rigoare pentru fiecare: module/pluginuri (acelasi lucru) cu plata sau plati suplimentare pentru firma de programare pentru a realiza specificatiile ce tin strict de seo.
  Pentru o analiza detaliata, cu plata, astept detalii la sorin@underclick.ro

Lasă un răspuns

Browse