Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Promovarea Video castiga teren in comertul online

Aproape 40% (39,8%) dintre comercianți sunt decisi sa adauge videoclipuri de prezentare ale produselor pe site-urile lor de comert electronic în 2013, conform unui raport recent de la Multichannel Merchant care analizeaza evolutia e-commerce-ului in conditiile economice actuale.

Acest procent este în scădere de la 46,5% în 2012, dar se pare ca marea majoritate a comerciantilor au integrat deja aceasta practica in strategiile lor de marketing; mai mult de jumătate dintre respondenți (55,6%) au declarat ca folosesc in momentul de fata prezentari video pe site-urile lor.

În timp ce componenta video adauga o valoare clara e-business-urilor care doresc sa explice pe indelete produsele lor cumparatorilor, comerciantii vor sa se asigure in acelasi timp ca pot controla ce fel de videoclipuri ajung pe site-urile lor. Doar 16,4% dintre respondenți au declarat că permit utilizatorilor sa posteze clipuri video pe site-urile lor.

In plus, comercianții isi extind prezenta pe YouTube si recunosc utilitatea platformei media in gazduirea și partajarea de clipuri video. Anul acesta, 51,2% dintre respondenți au declarat că au o prezență activă pe YouTube, o crestere evidenta de la 40,3% in 2012.

Raportul MCM Outlook 2013 asupra comertului electronic se bazează pe un sondaj efectuat de catre  Multichannel Merchant in perioada 5 martie – 18 martie 2013 la care au participat 1110 respondenți. Dintre cei intervievati, 556 s-au declarat ca fiind specialisti de marketing in cadrul unor magazine online.

Sursa: http://multichannelmerchant.com/news/more-merchants-making-ecommerce-video-a-must-17062013/

Raspunde la aceasta intrebare