Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Promovarea Video castiga teren in comertul online

Aproape 40% (39,8%) dintre comercianți sunt decisi sa adauge videoclipuri de prezentare ale produselor pe site-urile lor de comert electronic în 2013, conform unui raport recent de la Multichannel Merchant care analizeaza evolutia e-commerce-ului in conditiile economice actuale.

Acest procent este în scădere de la 46,5% în 2012, dar se pare ca marea majoritate a comerciantilor au integrat deja aceasta practica in strategiile lor de marketing; mai mult de jumătate dintre respondenți (55,6%) au declarat ca folosesc in momentul de fata prezentari video pe site-urile lor.

În timp ce componenta video adauga o valoare clara e-business-urilor care doresc sa explice pe indelete produsele lor cumparatorilor, comerciantii vor sa se asigure in acelasi timp ca pot controla ce fel de videoclipuri ajung pe site-urile lor. Doar 16,4% dintre respondenți au declarat că permit utilizatorilor sa posteze clipuri video pe site-urile lor.

In plus, comercianții isi extind prezenta pe YouTube si recunosc utilitatea platformei media in gazduirea și partajarea de clipuri video. Anul acesta, 51,2% dintre respondenți au declarat că au o prezență activă pe YouTube, o crestere evidenta de la 40,3% in 2012.

Raportul MCM Outlook 2013 asupra comertului electronic se bazează pe un sondaj efectuat de catre  Multichannel Merchant in perioada 5 martie – 18 martie 2013 la care au participat 1110 respondenți. Dintre cei intervievati, 556 s-au declarat ca fiind specialisti de marketing in cadrul unor magazine online.

Sursa: http://multichannelmerchant.com/news/more-merchants-making-ecommerce-video-a-must-17062013/

Leave a reply