Promovare produs naturist / site de produse naturiste

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna seara,

As dori sa stiu care este cel mai bun mod de a promova un produs sau chiar un site de produse naturiste, pe termen lung :

 • advetoriale bloguri
 • comentarii bloguri
 • social media

Este avantajos sa am backlinks pe site-uri gen edu, gov ?
Cam in cat timp ar trebui sa apara rezultate?

Multumesc !

Deschis 0
Campanii in Social Media SEO Dinu 7 ani 3 raspuns 1422 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Cu ce buget?
  Cam toti producatorii romani de produse naturiste (produse naturiste romanesti) au si magazin online. Ai cat de cat un buget apropiat de al lor?
  Ai produse naturiste care trateaza boli sau si afectiuni?
  In primul rand ai nevoie de un magzin fara erori seo, ori, la magazinele naturiste, similar cu cele de piese auto, volumul de munca e mare.

 2. Multumesc pentru raspunuri !

  Pentru d-ul Frumuseanu- Intr-adevar producatorii au propiul site ,dar au doar produsele lor.Clientii cauta diversitate ,iar noi avem de la toti producatorii produse.
  De curand importam un produs din SUA ,foarte cautat si de aceea dorim o promovare mai ampla atat pe produs cat si pe intreg site-ul.

  Site-ul nu este nou este din 2010.Am facut SEO cu firma specializata,care din pacate nu mai este pe piata.Am fost foarte multumiti.Dar,stim ca Google aduce modificari zilnic,asadar o cerinta majora este continutul unic.
  Am lista cu sute de cuvinte cheie pe domeniul naturist,cu volum de cautari lunar si de aceea vroaim sa stiu daca acesta ar fi pasul major de urmat in urmatoarea perioada.
  In cateva zile vom avea blog atasat site-ului .Pana acum am avut pe Blogspot
  Totusi ,articolele pe care le voi pune pe diferite bloguri, pot sa le incarc si pe blogul propriu ?Pot folosi in continuare si blogspot cu aceleasi articole?

  Toate cele bune !

 3. E greu de povestit intr-un raspuns subiecte discutate de 10 ani pe un forum specializat.
  Intamplator am in lucru un magazin de naturiste, din pacate in pauza de cateva luni + am mai ajutat un amic in trecut, nisa suplimente naturale.
  Ca rezumat: advertoriale – google nu stie ce e advertorial. Vede doar un articol pus pe un site.
  Vechime 2010 e ceva bun, mai ales daca s-a lucrat.
  Comentarii cu link pe bloguri: printre cele mai neinspirate idei. 1. 90% sunt nofollow, 2. Nu sunt aprobate sau sunt aprobate dupa ce s-a sters link. Inclusiv eu fac asa ceva, la specificatiile clientilor.
  Linkuri din edu, gov: cu 5 ani in urma mai erau apreciate. Acum sunt vazute ca spam, mai ales cand nu au legatura cu domeniul unde duce link.
  Firma anterioara de seo. Nu obisnuiesc sa-mi dau cu parerea despre alte firme, urmaresc doar actualele erori.
  In acest sens, esti de acord cu mine ca /index.html ofera acelasi content cu home? Duplicate content s-ar numi, dupa google.
  Articole publicate pe blogul extern si pe magazin: nu, tot la duplicate intra.
  In plus, cauta (cu ghilimele) “Pentru a mai calma putin simptomele care pot fi extrem de dureroase”.
  Gaseste expresia in 4 locuri de pe blogspot, nu am inteles de ce nu apare si in magazin la /page/40/tratament-sinuzita.html (de acolo am copiat).

  Social media: nu e domeniul meu. Linkurile de acolo sunt nofollow si, in plus, google nu indexeaza tot facebookul.

  Produsul de promovat. Presupun ca vorbim de /colagen-lichid . E ok sa ramana in vitrina, de preferat cu link direct catre el. Chiar daca LIFE MIRACLE are doar 10 cautari medii lunare (romania, limba romana), o descriere mai mare a producatorului (mai ales ca sunt doar 3 produse – continut insuficient) poate doar sa ajute.

Lasă un răspuns

Browse