Promovare online platforma cu lucrari constructii

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Ma adresez in speranta de a ma sfatui si ajuta in promovarea platformei online de lucrari constructii.
Pe www.Estimari.com clientii care au nevoie sa-si construiasca casa, sa renoveze sau sa repare ceva pot adauga Gratuit lucrarea pe platforma, si meseriasii si firmele din zona lor ii vor contacta sa le faca o oferta.

As dori sa aflu care sunt cele mai potrivite metode de promovare si sa incepem o campanie adecvata acestui gen de platforma, pentru a-l face cunoscut si a atrage vizitatori, clienti. In momentul acesta se face o campanie Seo.
Mentionez ca bugetul alocat promovarii este de tip… start-up 🙂

Astept cu interes sugestiile, propunerile voastre de colaborare si mai ales criticile… :), ce ar trebui de adaugata sau de modificat. Multumesc anticipat si seara buna tuturor!

Ionut Alupului

Deschis 0
Despre publicitatea online Generalitati SEO Ionut Alupului 7 ani 1 raspuns 2192 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Este foarte greu ce vrei tu sa faci, FARA buget. Url-ul e prea generic, oamenii nu vor tine minte. Mai degraga cautameseriasi.ro, catcosta.ro, etc
    Din cate stiu mai exista servicii similare, trebuie sa lucrezi la diferentiere, vreau sa stiu cum intru pe site fix cu ce ma ajuti, astfel incat sa imi rup din timp si sa cer o cotatie. Ce ai acum nu e suficient de convingator. Iti recomand calduros sa citesti cartea “Despre Marketing” de Kotler

Lasă un răspuns

Browse