Promovare adwords sau facebook?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

am un mic magazin online in domeniul produselor bio si bineinteles o pagina de facebook, am un buget de 100 euro lunar cum ar fi mai bine sa-l investesc pt promvare adwords sau facebook ce recomandati, cum sa impart acest buget.Multumesc.

Deschis 0
Campanii in Social Media Generalitati PPC & Adwords Lenuta 9 ani 3 raspuns 1468 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2015-02-11T15:23:48+02:00

  Foloseste PPC Facebook numai daca vrei sa-ti creezi lista de abonati si ai in plan acest canal de marketing; ca sa vinzi direct din site cu reclama FB nu prea merge pt ca oamenii nu stau pe FB pentru a face cumparaturi ( sunt alte locuri de unde pot cere efectiv sa cumpere ceva – adica alte siteuri ), ci pentru socializare si distractie. De pe Fb ii poti doar ”agata” si apoi sa le trezesti interesul pentru nisa ta.
  Mai poti sa folosesti PPC Facebook pentu a-ti promova postarile de pe propria pagina de FB in care sa ai iar o pagina cu ajutorul careria sa le captezi adresa de email.
  In ceea ce priveste Adwords, nu ma pricep, dar presupun ca 100 euro pe luna e un buget prea mic chiar si pentru Romania ( e doar o parere personala ).
  Mult succes!

  0
  2015-02-25T00:40:57+02:00

  Ambele merg, cu 100 de euro m-as duce pe Facebook. Depinde si de adaosul pe care ti-l permiti sa-l pui la produse, uneori Adwords e mai potrivit, dar este scump, uneori Facebook poate sa-ti aduca profit mai mare, testeaza si vei vedea. Nu-ti recomand sa strangi like-uri cu reclama, este cea mai paguboasa investitie, din moment ce pentru acei fani va trebui sa platesti din nou, prin asa numitele postari sponsorizate. Acest buget in mod normal este pentru „teste”, trebuie minim 500 eur pe luna ca sa poti misca ceva.

Lasă un răspuns

Browse