Programator WordPress pentru un ziar online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Detin un ziar online creat pe baza unei teme wordpress si doresc devzoltarea a inca 2 produse editoriale utilizand wordpress. Problema mea este ca as dori sa le pot administra din acelasi wp-admin, acestea se vor afla pe acelasi host insa vor avea nume domeniu diferite.
Prima publicatie va fi locala, a doua judeteana si a treia regionala, trebuie sa pot selecta in care dintre acestea se afiseaza articolul, urmand apoi sa aleg categoria si subcategoria unde va fi plasat articolul. As dori ca temele celor 3 publicatii sa fie diferite, le voi alege si cumpara eu si le voi instala si customiza. Ceea ce am nevoie este aceasta interconectare a lor, daca este posibila.

Multumesc anticipat.

Deschis 0
Web Design Bogdan Radu 8 ani 2 raspuns 1460 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Buna ziua,

  Este simplu ce doriti dumneavoastra, trebuie modificata instalarea de WordPress la WPMU, mai departe configurat si extinsa functionalitatea pentru domeniile specifice, temele si modulele se pot adminsitra separat dintr-un singur panou pentru toate cele 3 site-uri.

  Daca doriti sa extindem discutia, imi puteti scrie un mail pe
  eduard[at]wpsushi.com

  Mult spor!

 2. Buna ziua,

  Daca mai este de actualitate va rugam sa ne trimiteti mai multe detalii si datele dumnevoastra de contact pe email office[at]activ-it.ro

  O zi buna,
  Mihai Ionita

Lasă un răspuns

Browse