Răspunsuri ( 6 )

 1. Buna ziua,

  Va putem ajuta cu crearea unui magazin online pe platforma Prestashop.
  Exista o multitudine de posibilitati in ce priveste personalizarea platformei si functonalitatile.

 2. Buna Elena,

  Daca inca nu ai gasit o solutie, te pot ajuta eu. Hai sa stam putin de vorba pe tema aceasta.
  Trimite-mi te rog intrebarile si nelamuririle pe care le ai pe alexandruzamfir@thecon.ro si voi gasi o solutie de platforma pentru tine.

  O zi faina iti urez!

 3. Buna Elena,

  Stiu ca este o postare mai veche, insa poate sunt si alte persoane ce vor sa gaseasca un raspuns la o intrebare asemanatoare.

  Prin urmare, intotdeauna cand doresti un raspuns cat mai clar si specific, va trebuie sa comunici mai multe detalii, precum: numar de produse, integrari cu erp-uri (daca este cazul), functionalitati mai speciale pe care le doresti si asa mai departe.

  O recomandare la modul general ar fi: Magento pentru magazine medii si mari sau OpenCart pentru magazine mici spre medii, dar, aici intervin si alte variabile precum specificatiile dorite, obiectivele de business etc.

  Daca doresti, poti sa ne contactezi, sa ne spui mai multe detalii iar noi te ajutam sa gasesti solutia ideala. Asa ca hai sa povestim! https://uny.ro

 4. Vezi si aici acest mic studiu: https://ecompedia.ro/benchmark-platforme-de-comert-electronic.html, vezi unde se foloseste, pe ce categorie de produse vanduta se foloseste Magento, Woocommerce, OpenCart sau PrestaShop.

 5. Buna Elena,
  Avem o platforma noua si rapida pentru a dezvolta un magazin online .
  Se numeste WyseShop si poate fi utilizata aici : https://www.wyseshop.com/ro.

  Daca ai nevoie de detalii si ajutor nu ezita sa ne contactezi la e-mail: services-contact@wyseshop.com.

  O zi frumoasa!
  Lavinia

Lasă un răspuns

Browse