Magazin Art & Craft pe Etsy? Sau pe Shopify?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Doresc sa realizam pe platforma www.etsy.com (platforma vanzari art & craft) un magazin in care sa vand icoane, ceramica, obiecte scluptate in lemn. Am mai multi cunoscuti care sunt iconari, ceramisti, scluptori si as vrea sa colaborez cu ei. Etsy.com are avantajul ca poti vine acest tip de produse pe comanda cu plata in avans. Timp de livrare 3-4 saptamani.

As dori sa am si un site de prezentare, cu un blog, in care sa descriu mai in amanunt ceea ce pot oferi si detalii despre produse. Lucru pe care etsy nu mi-l poate oferi prea mult. Acest site as vrea sa faca legatura cu etsy.com si cu facebook. Site-ul de prezentare poate fi si un magazin, dar in principal eu ma voi concentra pe magazinul de pe etsy.com pentru ca este o platforma dedicata vanzarilor art & craft cu cateva milioane de vizitatori zilnic.

Am cautat o tema de magazin virtual si am dat de platforma shopify . Sunt avantaje si dezavantaje cu aceasta platforma. Ma refer la costurile lunare cam mari. Eu nu cred ca as putea face vanzari de art&craft pe aceasta platforma.

Mai jos este o theme care as putea sa o adaptez pentru ceeace vreau sa fac.
https://themes.shopify.com/themes/symmetry/styles/salt-yard/preview

Ceea ce doresc este ca cineva sa ma ajute, sa-mi recomade o platforma de ecommerce pe care sa pot gazdui magazinul meu de prezentare art & craft. Pe mine, in prima faza, ma intereseaza gazduirea si mai putin vanzarea intrucat nu prea cred ca pot vinde art & craft pe aceste platforme. Daca sunt prea pesimit sau nu stiu ce vorbesc, va rog sa ma corectati.

Ca sa cumpar un magazin la cheie, cu hosting si domeniu imi ia mult timp si ceva bani de aceeea prefer o platforma de e-commerce.

Multumesc

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Web Design emaus 6 ani 3 raspuns 3675 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. E destul de neclar:
  „Doresc sa realizam pe platforma http://www.etsy.”
  Se doreste pe etsy, se doreste alta platforma sau doar hosting?

  0
  2018-06-05T09:53:23+03:00

  Emaus,
  Nu are nicio legatura vanzarea de pe Etsy cu cea de pe un site sau magazin online propriu. Etsy este doar un alt canal de vanzare, asa cum poate sa fie Ebay sau Amazon.
  Bineinteles ca poti vinde aceste produse si de pe propriul magazin online, depinde numai carei audiente te adresezi. Daca te adresezi audientei externe (cum vad ca tinzi), atunci ai la indemana Shopify pt ca cu aceasta platforma poti sa integrezi sistem de plata cu PayPal si cu MobilPay (adica sa-ti intre banii in contul MobilPay dupa care sa ti se opreasca un comision si sa-ti fie virati banii in contul bancar al firmei. Atentie: trebuie sa ai firma ca sa poti deschide cont la MobilPay!). Shopify te ajuta si sa setezi shipping rates pentru diverse tari din diverse continente, adica cat vrei sa incasezi pentru livrare pentru USA, cat pentru Europa, etc Daca te adresezi audientei interne, iti faci magazin online cu o platforma pentru Romania.
  Pentru a-ti valida produsele, iti recomand mai intai sa vinzi doar pe Etsy si apoi sa migrezi catre Shopify, adica catre o platforma la care ai mai mult control decat ai pe Etsy. Tine minte numai ca, avand magazin online pe Shopify, va trebui sa generezi trafic catre el, in mare parte platit. Adica nu poti sa arunci acolo un magazin online si sa speri ca vinzi ceva si ca traficul vine de la sine, ci e de munca si de investit. In schimb, Etsy este un ecosistem in care se vinde tip de produse si, daca ai posibilitatea sa faci si reclama platita in interiorul platformei, cu atat mai bine.
  Sper sa-ti faca putina lumina comentariul meu!

  0
  2018-06-05T13:20:03+03:00

  Multumesc mult.
  Clar si concis.
  Nimic in plus de intrebat.

Lasă un răspuns

Browse