Probleme campanii platite Facebook

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Va rog suport privind o problema recenta cu care ma confrunt pe campaniile platite Facebook. De aprox. 1 saptamana orice postare noua platita nu este aprobata, am incercat diferite abordari: postare simpla, carusel, modificari de text, audienta, imagini, etc., dar acelasi rezultat.

Sunt nevoit sa le trimit sesizare la fiecare promovare respinsa, dureaza aprox. 24h si apoi o aproba. Am facut mai multe tichete dar de fiecare data primesc un raspuns standard, fara ceva concret privind rezolvarea spetei. Problema persista si in cazul unor mici modificari la o promovare aprobata prin sesizare, imediat dupa intervin pe ea trece in respinsa.

Am incercat si pe chat cu ei pentru a gasi o rezolvare, dupa cercetari de 30 min mi-au transmis ca voi fi contactat de echipa suport.

Promovarile le fac de ceva luni, pana acum nu am avut asemenea probleme, se aprobau destul de repede, puteam face mai multe modificari pe o reclama fara a avea surprize.

Multumesc,
Radu

Deschis 0
Campanii in Social Media PPC & Adwords raduc 5 ani 5 raspuns 1611 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. De pe grupul de facebook, au raspuns Dico Emil si Lavinia Biberi

  Dico Emil: Probabil a fost marcat ca are produse discutabile/indoilenice etc
  Lavinia Biberi: Zice bine Emil. De testat si cu alte poze, alt LP .. e pe o lista neagra, clar. Nu am trecut prin asta, dar as mai insista cu un raspuns de la suport.
  Dico Emil: Daca nu are buget mare si e “sensibil”, nu o sa ii confirme niciodata indienii sau sa dea detalii.

 2. Liviu, multumesc mult pentru ajutor. Dupa multe insistente am primit astazi un raspuns relativ similar si de la Facebook suport, mi-au spus sa incerc cu alte imagini si / sau texte dar nu au mentionat nimic despre anumite ‘bariere’ notate pe pagina mea. Au mai precizat ca au setat manual ceva la pagina pentru a nu mai intampina aceasta problema, totusi am testat si nu s-a schimbat nimic (la orice mica modificare o reclama care merge trece in not approved).

  Posibil sa fi ajuns pe o lista neagra, totusi stau sa ma gandesc si nu gasesc un motiv clar pentru a fi inscris pe acesta lista. Prin ‘sensibil’ Emil Dico cred ca se refera la acelasi lucru cu lista neagra, despre buget nu stiu ce sa spun pentru ca nu am notiunea unui buget mare, cred ca sunt mai degraba undeva la mic-mediu.

  Aveti idee cum pot scapa de aceasta lista neagra si cat ar dura, ce putea determina aceasta lista neagra dupa 3-4 luni de promovare fara probleme. Ar fi o informatie utila si pentru altii pentru a putea evita acesta situatie.

  Mentionez ca business-ul este 100% legal (www.cleos.ro), produsele nu sunt contrafacute, textele de pe site si imaginile la fel autentice, generate si procesate de noi.

  Merci si o seara placuta tuturor.

 3. Este destul de intanlita problema, si nu este de la useri, ci cel mai probabil de la cineva care a dat volumul la ”ban” mai tare la API-ul care aproba/dezaproba ads
  Mai ales ca acum vor trebui sa dea la cerere user-ilor informatii despre cum s-au folosit de datele lor in scopuri de advertising.

  Keep calm, and dispute them. Sunt perioade si perioade

 4. Intr-adevar sunt perioade si mai este probabil sa fie contul marcat ca Flagged. Probabil ai facut in trecut niste reclame care nu au respectat intocmai politicile si ti-au dat doar avertisment si automat esti pus pe un algoritm de verificare ads mult mai dur si iti blocheaza reclamele. Am patit si eu asta.

  Se mai intampla si la conturile noi, am patit asta de cateva ori. Se rezolva daca esti baiat bun si cuminte sau daca trece “perioada”. Eu am facut cateva tichete si s-a rezolvat.

Lasă un răspuns

Browse